Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Dopravní nehoda zablokovala dálnici u Vyškova

V sobotu byla od 20. hodiny dálnice D1 u Vyškova na tři hodiny zablokována dopravní nehodou dvou osobních vozidel.

K události byly krajským operačních střediskem povolány jednotky hasičů z požární stanice Vyškov a Pozořice. Na místě události hasiči zjistili, že se jedná o dopravní nehodu dvou osobních automobilů značky Citroen C3 a Volkswagen Passat. Posádky vozidel byly v péči Zdravotnické záchranné služby Jihomoravského kraje.

Hasiči na automobilech provedli protipožární opatření a sorbentem zasypali uniklé provozní kapaliny. Vzhledem ke světelným podmínkám zajistili hasiči osvětlení místa zásahu. Doprava ve směru na Kroměříž byla odkloněna přes sjezd na 226 kilometr, směr na Brno se podařilo zprůjezdnit ve 20,30 hodin.  

Policie ČR provedla na místě nehody šetření. Hasiči pomohli s naložením havarovaných automobilů na vůz odtahové služby a po závěrečném úklidu mohla být dálnice krátce před 23,30 hodin ve směru na Kroměříž znovu otevřena.

Zdroj HZS JMK

Štítky hasiči, doprava, D1, dálnice, provoz, Vyškov, dopravní nehoda, Dálnice D1, Kroměříž, Zdravotnická záchranná služba Jihomoravského kraje, Policie České republiky, Brno, Volkswagen Passat, Citroën C3

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dopravní nehoda zablokovala dálnici u Vyškova  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.