Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Pod Joštem se dnes objevili první bruslaři, až do devíti hodin je bruslení zdarma

Konečně jsme se dočkali! Bruslák pod Joštem dnes opět otevřel svá vrátka. První bruslaře přivítal už v pět hodin a až do devíti mají všichni příchozí pobyt na ledové ploše zdarma! Kolik bruslařů je právě v akci? Podívejte se na online záznam.

Stýskalo se vám po ledové ploše? Bruslák pod Joštem je ode dneška v provozu! Dnes v pět hodin se otevřela pomyslná brána do ledového ráje, který je dnes pro všechny úplně zdarma. 

Nestíháte dnes provětrat své brusle? Bruslák můžete navštívit i v jiný den. Bruslit se pak bude ve čtyřech dvouhodinových blocích od 10.00 do 21.00 hodin, po každém bloku následuje hodinová přestávka na úpravu ledu.

Vstupné zůstává stejné jako v předchozích letech. Dospělí zaplatí za blok 100 korun, děti do 6 let bruslí zdarma. Děti od 6 do 15 let, senioři a držitelé ZTP/P průkazů platí 60 korun.

Novinkou je zázemí pro přezouvání s úložnými boxy a pokladna s půjčovnou bruslí včetně tučňáka pro nejmenší. Proříznout čepelí led budete moci i na Štědrý den se bude bruslit od 10.00 do 14.00 hodin a na Silvestra až do 22.00 hodin.

Na Nový rok bude ovšem bruslák zavřený. Od ledna bude ranní blok od 10.00 do 12.00 hodin sloužit pro bruslení zdarma dětí a žáků mateřských a základních škol zřizovaných městskou částí Brno-střed.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto brno.cz

Štítky bruslák, Brno, Jošt, led, zdarma, brusle, bruslení, Štědrý den, silvestr

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pod Joštem se dnes objevili první bruslaři, až do devíti hodin je bruslení zdarma  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.