Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Velvet Club Revolution. Listopadové oslavy dnes v noci zakončí párty v sedmi klubech najednou

Na závěr listopadových oslav se v Brně strhne velká hudební smršť. V celkem sedmi klubech vystoupí ve středu 20. listopadu jak lokální kapely, tak známé, které mají v českém hudebním průmyslu své dlouholeté a stále místo. Zahrají v rámci klubové noci Velvet Club Revolution a oslaví společně s diváky 30 let svobody.

Brno bylo dlouhé roky zvyklé na pravidelné klubové noci s názvem Hrnem Brnem. Hudební kluby byly pro jednu noc propojené speciální autobusovou linkou, která tak usnadnila divákům snazší a rychlejší přejezd v nabitém koncertním programu. V rámci oslav svobody se kluby rozhodly starou myšlenku oživit a rozšířit ji o další zastávky. Akce s názvem Velvet Club Revolution bude zatím největší klubovou nocí, jakou kdy Brno zažilo.

„17. listopad není pouze vzpomínkou na převratnou Sametovou revoluci, ale souběžně svátek studentů. Ti mají v Brně opravdu silné zastoupení. Chtěli jsme jim poskytnout na výběr z nejširší škály hudebních žánrů, a tak projekt rozšířili o Kabinet múz a Starou Pekárnu. Jsem si jistá, že si každý vybere to pravé, na co bude mít zrovna ten den náladu.“ dodává produkční a koordinátorka celé akce Lucie Netušilová. 

Legendy rapu na Flédě, špička nezávislé scény v Kabinetu Múz

Program to bude jistě nabitý. Nejen že prostor dostanou i menší lokální kapely, vrcholem večera budou jména, které v Brně buď nikdy a nebo opravdu dlouho nekoncertovali. Na Flédu se vrátí ikona 90‘ hip hopu WWW. V Metru naopak v rámci svého turné pokřtí novou desku Voxel & spol. či poprvé se Brnu představí Berenika Kohoutová. Eleven láká diváky na novou sestavu Prague Conspiracy a stálice brněnských pódií Circus Brothers.

Kabinet Múz poskytne o něco alternativnější projekty. Anděly oceněné duo Kalle zahraje po anglické kapele Samana. Favál naopak nabídne roztančenou kapelu Fast Food Orchestra. Na Melodku a do Staré Pekárny přijedou kapely, které byli založené v roce 1989. Těšit se můžeme na SPS nebo Dunaj. V nabídce je ale i plno dalších kapel. Celý program najdete události.

Vstupné do všech klubů platí na jednu vstupenku, ta stojí symbolických sto korun. Do klubových oslav se kromě kapel zapojí i brněnské vysoké školy. Moderátory večera se stanou bývalí i současní studenti Masarykovy univerzity a pod heslem #JsemVelvet budou o půlnoci iniciovat hromadné zvonění klíči. 

Ohodnoť článek

Foto pixabay.com | Zdroj s použitím TZ

Štítky velvet club revolution, oslavy, 17. listopad, kluby, slavnost, hudební skupina, Brno, Sametová revoluce, Berenika Kohoutová, Masarykova univerzita, Kabinet múz, Metro

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Velvet Club Revolution. Listopadové oslavy dnes v noci zakončí párty v sedmi klubech najednou  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.