Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Několikaměsíční rekonstrukce je u konce. Ve Vyškově otevře modernizovaný Lidl

Od září čekali Vškované na znovuotevření supermarketu Lidl. Dočkají se v pondělí 27. ledna. Půjde o j prodejnu postavenou podle nového konceptu Lidl v České republice a zákazníkům i zaměstnancům přinese nejednu novinku. Z nákupů uskutečněných v tento den navíc Lidl podpoří místní mateřskou školku.

Zákazníci se mohou těšit na výrazně větší prodejnu, širší uličky, novou pekárnu, rozšířené úseky čerstvých potravin. Další novinkou pro zákazníky jsou nové pokladny s odkládacím prostorem i větší plochou za pokladnami, takže zákazníci budou mít větší pohodlí při ukládání svých nákupů.

„Nákup zpříjemní také WIFI připojení zdarma, ve vstupním prostoru pak možnost zakoupení kávy s sebou z automatu vyrobeného speciálně pro prodejny Lidl a s nápoji z našeho sortimentu,” doplnila novinky pro zákazníky mluvčí společnosti Lidl Zuzana Holá. 

Zákazníci budou mít nově k dispozici prostorné parkoviště s širšími parkovacími místy, vyčleněna budou i parkovací místa pro rodiny s dětmi. Pro ně budou určeny také speciální vozíky pro upevnění autosedačky či dětské nákupní vozíky.

Nová prodejna bude otevřena denně od 7 do 20 hodin, v neděli pak od 8 do 20 hodin. Po dobu jednoho týdne po otevření se zákazníci mohou těšit na speciální akce určené pouze pro tuto prodejnu. 

První den otevření bude spojen s podporou Mateřské školy Jarní. Tu podpoří v pondělí všichni zákazníci, kteří nakoupí za více než 300 Kč. Společnost Lidl totiž daruje MŠ z každého nákupu nad 300 Kč uskutečněného v tento den částku 50 Kč. Za darované finance školka pořídí nová pianina pro děti.


 

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Lidl | Zdroj s použitím TZ

Štítky Lidl, Vyškov, mateřská škola, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Několikaměsíční rekonstrukce je u konce. Ve Vyškově otevře modernizovaný Lidl  |  Vyškovsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.