Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Startuje prodej Camp passu A na srpnové GP

Všechny typy vstupenek na srpnové Grand Prix České republiky jsou ode dneška v prodeji. Od úterý 31. května je totiž možné si koupit také vstupenku Camp pass A.

Tato vstupenka umožní motorkářům stanovat v uzavřeném areálu tribuny A, tedy v bezprostřední blízkosti trati a navíc se díky ní majitelé dostanou na všechny přírodní tribuny v areálu.

Mistrovství světa silničních motocyklů se jede v Brně od 19. do 21. srpna na Masarykově okruhu a v současné době je v běhu druhá vlna předprodeje vstupenek.

Grand Prix České republiky má svoji tradici a jsem rád, že každý rok míří na jižní Moravu desetitisíce fanoušků. Máme smlouvu na dalších 5 let a věřím, že jako region máme co nabídnout, tedy nejen zážitek v podobě vrcholu motocyklové sezony, ale i řadu památek a dalšího vyžití po celém kraji,“ řekl hejtman Jihomoravského kraje Michal Hašek.

Prodej vstupenek probíhá prostřednictvím rezervačního systému Turistického a informačního centra města Brna.

Závod zajišťuje Spolek pro GP ČR v Brně, který loni založil Jihomoravský kraj spolu se statutárním městem Brnem a Centrálou cestovního ruchu Jižní Morava. Následně se členem spolku stalo i Turistické informační centrum. Spolek podepsal letos 11. ledna promotérskou smlouvu se společností Dorna Sports, která zastřešuje pro Mezinárodní federaci motocyklistů FIM seriál Mistrovství světa silničních motocyklů Moto GP.

Tisková zpráva

 

Štítky vstupenka, Česko, Grand Prix, Brno, Jihomoravský kraj, Michal Hašek, Masarykův okruh

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Startuje prodej Camp passu A na srpnové GP  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.