Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Kometa padla s Vítkovicemi v prodloužení, rozhodl Lakatoš

Hokejistům brněnské Komety nevyšel první zápas předkola playoff. Na ledě Vítkovic ztratili utkání v prodloužení výsledkem 2:1 a v sérii hrané na tři vítězné zápasy ztrácejí. Duel rozhodl vítkovický Dominik Lakatoš, kterému asistoval u vítězné trefy exbrněnský Jan Hruška.

Brno i Vítkovice vsadily v zápase na dobrou defenzívu. Skóre opatrného zápasu se tak poprvé měnilo až ke konci druhé třetiny. Z kruhu pálil přesně vítkovický obránce Lukáš Kovář, který prudkou ranou nedal brněnskému brankáři Vejmolkovi příliš šanci zasáhnout. Brno se dlouho dobu hledalo na trefu Kovář odpověď. Prosadit se dokázalo až v 55. minutě. Ránu Petra Zámorského tečoval před Dolejšem Peter Schneider, který vyrovnávací brankou poslal zápas do prodloužení. 

Prodloužení trvalo pouhých 16 vteřin. Vejmelka podcenil nahození a puk vyrazil před sebe. Našel si jej Hruška, který přihrál Lakatošovi, jenž se v zakončení přes ležícího hostujícího brankáře nemýl. 

Šanci na reparát mají Brňané již zítra. Hraje se od 15:00 znovu na ostravském ledě. Utkání vysílá kanál ČT sport. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto FB Kometa – Thomas Gadža

Štítky Kometa, Vítkovice, Playoff, Extraliga, MFK Vítkovice, Dominik Lakatoš, HC Kometa Brno, Jan Hruška, Lukáš Kovář, Petr Zámorský, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kometa padla s Vítkovicemi v prodloužení, rozhodl Lakatoš  |  Hokej  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.