Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Policisté našli v Brněnské přehradě mrtvou ženu. Nejedná se o vraždu, vysvětlili

Policejní potápěči našli v Brněnské přehradě mrtvou dvaasedmdesátiletou ženu. Okolnosti její smrti policisté zjišťují, cizí zavinění vyloučili. V sobotu večer se na přehradě konal festival ohňostrojů Ignis Brunensis, kde policisté zasahovali i minulou sobotu. Před přehlídkou ohňostrojů tam sedmatřicetiletý muž údajně původem z Ukrajiny při potyčce pobodal dva lidi, jeden z nich následně zemřel.

Ráno jsme přijali oznámení, že je na hladině přehrady poblíž hráze tělo. Vytáhli jsme jej a zjistili, že se jedná o ženu ročník 1951. Příčinu a okolnosti nyní zjišťujeme,“ sdělil policejní mluvčí Bohumil Malášek. Později doplnil, že policisté vyloučili cizí zavinění, mohlo jít o sebevraždu nebo nešťastnou náhodu.

Policisté na přehradě zasahovali i minulou sobotu. Před přehlídkou ohňostrojů tam sedmatřicetiletý cizinec při potyčce pobodal dva lidi, jeden z nich následně zemřel. Mluvčí Městské policie Brno Jakub Ghanem nicméně řekl, že tuto sobotu bylo konání festivalu poklidné. Strážníci pouze po osmé hodině večer poskytli první pomoc zraněné cyklistce.

Hodnocení článku je 64 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky Brněnská přehrada, smrt, žena, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zatím zde nejsou vloženy žádné komentáře.

Policisté našli v Brněnské přehradě mrtvou ženu. Nejedná se o vraždu, vysvětlili  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.