Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Muž v Brně se protáhl do cizí garáže a ukořistil helmu

Po muži, který se vloudil do brněnských podzemních garáží, pátrají policisté v Brně. Neznámý zloděj si v prostorách, kde neměl co pohledávat, vyhlédl cizí skútr. Vozidlo poškodil a vypáčil zámek na kufru. Jako trofej si odnesl uloženou ochrannou přilbu.

Zloděj způsobil majiteli, který na skútru mimo sezónu nejezdí a nechává vozidlo uložené v garáži, škodu ve výši čtrnácti tisíc korun. Do podzemních prostor v Hrnčířské ulici mají podle okradeného přístup jen lidé se speciálním čipem. „Vrata zůstávají otevřena asi třicet vteřin a po tuto dobu je možné do garáží vejít. Je možné, že obdobným způsobem se dovnitř dostal i zloděj," vysvětlila policejní mluvčí Andrea Cejnková.

Podezřele se chovajícího člověka v čepici našli policisté na kamerových záznamech. Muž přišel s malou taškou a později odcházel s další velkou napěchovanou taškou. „Chtěl si přivolat výtah, k čemuž dost nestandardně použil zřejmě nůž a poškodil čip vedle tlačítek. Výtah se mu nakonec nepodařilo přivolat a z místa odešel," řekla Cejnková s tím, že kdo muže pozná, má kontaktovat linku 158.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky krádež, loupež, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž v Brně se protáhl do cizí garáže a ukořistil helmu  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.