Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Nepozorná řidička se ohlédla po svém psovi a narazila do lampy

Pokud sedáte za volant, měli byste se věnovat plně řízení a situaci na silnici. Toto pravidlo porušila mladá řidička, která projížděla Slavkovem, a ohlédla se po svém psovi. Následně havarovala.

O tom, že při řízení auta by měl řidič věnovat pozornost pouze řízení a nespouštět oči ze silnice, se v pondělí předvědčila mladá žena za volantem Octavie. Při projíždění Slavkovem se ohlédla na zadní sedadlo po svém psovi a nešikovně při tom stočila volant tak, že sjela ze silnice. Při nehodě narazila do lampy, naštěstí však nikdo nebyl zraněn. Dechová zkouška žádný alkohol neprokázala. 

Ohlédnutí po dětech, které sedí na zadním sedadle, zapalování cigarety i samotné kouření, ladění rádia, telefonování nebo u některých hazardérů dokonce psaní sms; to vše jsou příčiny dopravních nehod, které v některých případech končí tragicky.

"I chvilková nepozornost může zapříčinit dopravní nehodu, jejíž následky mohou být daleko vážnější, než tomu bylo naštěstí v tomto případě." varuje mluvčí policie Alice Musilová.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky pes, auto, nehoda, Slavkov, řízení, silnice, Škoda Octavia

Nepozorná řidička se ohlédla po svém psovi a narazila do lampy  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.