Počasí dnes18 °C, zítra24 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

V Brně startuje veletrh studijních příležitostí – Studuj kyber!

PR článek

Čeká vás nebo vaše děti rozhodování, na jakou střední či vysokou školu se přihlásit? Víte, jaké jsou obory budoucnosti a které školy je nabízí? Přijďte se to dozvědět na veletrh studijních příležitostí Studuj kyber!, který vypukne už ve čtvrtek 23. září v Univerzitním kině Scala. Akci pořádá Národní úřad pro kybernetickou a informační bezpečnost (NÚKIB).

Mezi obory budoucnosti patří v posledních letech bezesporu oblast informačních technologií a bezpečnosti. Se získaným vzděláním v IT odvětví mají děti téměř jistotu, že najdou v budoucnu uplatnění. Navíc se jedná o obor, v němž jsou pracovníci zpravidla nadprůměrně finančně ohodnoceni. Návštěvníci veletrhu tak mají jedinečnou šanci během jednoho dne a na jednom místě se dozvědět vše potřebné nejen o informačních technologiích a kyberbezpečnosti. 

Nedílnou součástí akce je setkání s odborníky a zástupci celkem osmi vysokých a středních škol. Na místě budou k dispozici rovněž experti z Národního úřadu pro kybernetickou a informační bezpečnost, kteří zájemcům pomohou a poradí s možnostmi dalšího uplatnění, například formou stáží v NÚKIB nebo jiném specializovaném pracovišti. Více o veletrhu studijních příležitostí Studuj kyber! najdete zde.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Brno, veletrh, Scala, Školství, Národní úřad pro kybernetickou a informační bezpečnost

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Brně startuje veletrh studijních příležitostí – Studuj kyber!  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.