Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Veřejnost se může zapojit do tvorby plánu mobility

Magistrát města Brna připravuje zásadní dokument, tzv. Plán udržitelné městské mobility, a do jeho příprav chce zapojit veřejnost. Veřejná diskuse k jeho analytické části se uskuteční v úterý 24. března 2015 od 17.00 hodin ve velkém sále Kanceláře veřejného ochránce práv v Brně na Údolní 39.

Plán mobility, přesněji řečeno Plán udržitelné městské mobility ve městě Brně, je zásadní dokument analyzující problémy a navrhující jejich řešení ve všech oblastech městské mobility.

Pojem mobilita zahrnuje vše, co souvisí s pohybem obyvatel ve městě − od pěší dopravy přes městskou hromadnou, individuální automobilovou a nákladní po cyklistickoudopravu.Vše, s čím se každodenně potýkáme, vše, s čím dennodenně počítáme, bez čeho se neobejdeme a co máme možnost ovlivnit právě teď, v roce, kdy vzniká Plán mobility v Brně.

Diskutovat se bude o první, analytické části plánu, o silných a slabých stránkách, o ohroženích i příležitostech mobility v našem městě. Po projednání analytické části dokumentu bude připravena návrhová část plánu, její projednávání je připraveno na září 2015.

S  podklady  pro  jednání  a  dalšími  informacemi  o  plánu  mobility  se  můžete  seznámit  na webu www.mobilitabrno.cz

Tisková zpráva

Štítky Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Veřejnost se může zapojit do tvorby  plánu mobility  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.