Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

MY FOOD učí Brno kvalitně jíst. Otvírá novou pobočku na Zelném trhu

MY FOOD je moderní a netradiční propojení obchodu a bistra a ve stejném duchu se nese i nová pobočka na Zelném trhu, kde zákazníci pořídí kvalitní produkty z Česka i zahraničí vybrané dle interního Kodexu kvality, tzn. bez škodlivých éček, zbytečných konzervantů, od lokálních dodavatelů a s ověřeným původem.

V přízemí MY FOOD Zelný trh nakoupí zákazníci kvalitní produkty z Česka i ze světa. Poctivé uzeniny od lokálních dodavatelů, sýry a mléčné produkty a taky ručně dělané kváskové a bezlepkové pečivo. Určitá část sortimentu je věnována i dalším produktům bez lepku, stejně tak bez laktózy nebo cukru. Nechybí ani moravská a světová vína nebo fermentované limonády.

Milovníci masa si zde ale užijí také rozšířenou nabídku řeznictví. Součástí obchodu je totiž i zrací box na maso, kde veškeré bourané maso dozrává. Každý zákazník řeznictví si tak může nechat připravit maso dle vlastního přání – namlít na poctivý burger, naporcovat nebo vykostit. Řezníci z MY FOODu též rádi poradí s přípravou nebo chutným receptem. „Chceme, aby si zákazníci krom plné tašky, odnesli také inspiraci a příběh o tom, co kupují,“ dodává spoluzakladatel řetězce Luděk Chini.

MY FOOD Zelný trh ale není jen o pořízení týdenního nákupu, dobrot z vlastní výroby či dárkového koše. Zákazníci se mohou zastavit a vychutnat si vydatnou snídani, oběd či večeři nebo posedět nad dobrou kávou od La Boheme Café. Součástí obchodu je totiž také Bistro v prvním patře - příjemné posezení a menu plné slaných i sladkých dobrot podle receptur šéfkuchaře Vojty Fňukala.

Zákazníci se můžou těšit na lahůdky připravené podle receptur našich šéfkuchařů. V express obchůdku pak pořídí zdravou snídani, svačinu, rychlý oběd či večeři z produkce Vlastní výroby, ale také široký sortiment potravin bez lepku, bez laktózy nebo raw produktů,“ uzavírá Luděk Chini.

Poctivé potraviny, dárkové balíčky nebo poukazy je možné objednat také prostřednictvím internetu na eshop.myfoodmarket.cz. K prvnímu nákupu získá každý zákazník slevu ve výši 100 Kč a rozvoz zdarma.

Tisková zpráva

Štítky Zelný trh (Brno), obchod, Brno, Česko, maso

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

MY FOOD učí Brno kvalitně jíst. Otvírá novou pobočku na Zelném trhu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.