Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Spa hotel Lanterna: užijte si podzim s wellness a skvělým jídlem v Beskydech

PR článek

Plánujete vyrazit na podzim aspoň na pár dnů za relaxací? Milujete vyhřáté bazény, sauny, masáže? Rádi si pochutnáváte na kvalitním jídle? Všechny tyto požitky na jednom místě najdete ve Velkých Karlovicích, ve Spa hotelu Lanterna, který rozhodně doporučujeme k návštěvě. Na podzim se tu navíc chystá spousta zajímavých akcí, v čele s Galavečerem michelinského Romana Pauluse nebo setkáním se Zbigniewem Czendlikem.

Ve Velkých Karlovicích najdete vše pro příjemné trávení času. Přes den se můžete v okolí hotelu toulat v lesích, kochat se nádhernými výhledy z hřebenů hor a místních rozhleden a po návratu se prohřát v bazénu a sauně, uvolnit unavené svaly při exotické masáži a dopřát si zdejší moderní krajovou kuchyni. Není divu, že si Spa hotel Lanterna mnozí hosté zamilovali a opakovaně se sem vrací.

Při pobytu totiž můžete využívat spoustu nadstandardních služeb: v ceně je nejen snídaně, ale také večeře a odpolední snack Aperitivo moment se sladkým i slaným občerstvením, k tomu volný vstup do hotelového L-Spa s bazénem i do nedalekého Wellness Horal s termálními bazény, fitkem a saunovým světem, kam vás sveze hotelový transfer. Jak ve Wellness Horal, tak i nově v L-Spa se denně konají oblíbené saunové rituály a na masáže poskytované rodilými asijskými maséry a masérkami mají ubytovaní hosté cenové zvýhodnění.

Holdujete pohybu? Na výlety vám zdarma půjčí nordic walking hole nebo se slevou elektrokola. V Resortu Valachy, jehož je Lanterna součástí, je i bowling, tenisový kurt a devítijamkové Golfové hřiště Horal. Pokud golf nehrajete, ale rádi byste ho zkusili, stačí si objednat zábavný program Golf pro každého, v nabídce je po celý podzim.

A co večer? Potěšte chuťové pohárky romantickou večeří v zážitkové restaurace Vyhlídka a dejte si degustační menu snoubené s moravskými víny. Od října bude v nabídce menu s víny od Vinaře roku 2022 Jindřicha Kadrnky. A k zakončení dne pak doporučujeme hotelový lounge bar s drinky a bohatou vinotékou.

Chcete ještě „něco víc“? Spojte výlet s návštěvou některé z chystaných akcí. Stačí si jen vybrat.

1. 10. Zbigniew Czendlik a Marek Orko Vácha: Umění žít

Inspirativní setkání s oblíbeným „Zibim“ a jeho hostem ve Spa hotelu Lanterna.

6. – 8. 10. Gastro víkend s Romanem Paulusem, grilováním a frgály

Víkend zasvěcený dobrému jídlu a pití, jehož zlatým hřebem bude sobotní Galavečer s Romanem Paulusem ve Spa hotelu Lanterna. Čeká vás také degustační večer s Vinařem roku 2022 Jindřichem Kadrnkou, grilování s živou hudbou na terase blízkého hotelu Horal nebo kurz pečení frgálů.

16. 11. Noc bílých lanýžů ve Spa hotelu Lanterna

Další akce pro gurmány! I letos kuchaři z Lanterny vyrazí do italského Piemontu a z tamních bílých lanýžů a dalších surovin připraví menu pro degustační večer, jejž doplní snoubená italská vína.

Pobyty pro váš osobní rozvoj

Zajímavá a aktuální témata, zkušení koučové a klidné prostředí hotelu uprostřed přírody, kde lze vstřebávat nové informace i odpočívat... Nejbližší akce:

  • 29. 11. – 1. 12. Jan Vojáček a Jitka Ševčíková: Umění být zdráv
  • 1. – 3. 12. Jitka Ševčíková: Zdravý spánek a spánková psychohygiena
  • 8. 12. Ladislav Špaček: Degustační večer s etiketou stolování

Vánoční pobyty ve Spa hotelu Lanterna

Dopřejte si klidné svátky bez shonu a úklidu, naplněné odpočinkem. Vánoční pobyt doplní štědrovečerní večeře a pohodové doprovodné aktivity.

Ohodnoť článek

Štítky hotel, podzim, jídlo, wellness, bazén, Roman Paulus, masáž, Beskydy, Velké Karlovice, víno, večeře, Ladislav Špaček

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Spa hotel Lanterna: užijte si podzim s wellness a skvělým jídlem v Beskydech  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.