Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Český Goodwill 2021 ocenil úspěšné firmy i sociální kapitál

PR článek

V Planetáriu Praha byly předány firmové oscary. Ocenění Český Goodwill si odneslo 18 podnikatelů a firem, kterých si lidé váží. Galavečera, který byl hvězdnou oslavou zodpovědného podnikání, se zúčastnily téměř dvě stovky hostů, převážně z řad podnikatelů z celého Česka.

Odborná porota ocenila úspěšné firmy i sociální projekty v kategoriích Tradice, Inovace, Partner a Made in Czechoslovakia. Kategorii Tradice ovládl Adam Řehák a jeho společnost BOHEMIA PAPER, která vyrábí papír s rodokmenem, jež si oblíbily i tak slavné osobnosti jako je Madonna a britská královna Alžběta II. Na sdíleném druhém a třetím místě se shodným počtem hlasů se umístili Václav Osička s firmou Doubravský dvůr a perníkář Pavel Janoš se svým pardubickým perníkem.

V kategorii Inovace si zlatého firmového oscara odnesl Šimon Břeský a jeho firma GardeniX. Stříbrnou příčku obsadil Tomáš Slavík za spolek Junák – český skaut a bronz získal Jan Buk, jednatel společnosti PARDAM NANO4FIBERS.

Firmový oscar v kategorii Partner putoval do rukou Václava Kadlece, generálního ředitele společnosti Albatros Media. Na druhém místě zaujal příběh Pavla Balouna, majitele firmy BANES, a trojici oceněných ozdobila Bohdana Goliášová a její firma Tvůrci v praxi.

Vítězové v kategorii Partner.

V kategorii Made in Czechoslovakia porota ocenila společnost Vrgineers, předního výrobce simulačních technologií příští generace, v jejímž čele stojí Marek Polčák. Druhou příčku obsadil Václav Jiruš, zakladatel společnosti For Street Racing, a trojici nových držitelů firmových oscarů uzavřel Zbyněk Tihelka, spolumajitel firmy WALMAG MAGNETICS.

Porota dále udělila Zvláštní cenu, a to hned třem nominovaným finalistům, kteří poskytují domácí péči seniorům, handicapovaným lidem, klientům s chronickým či nevyléčitelným onemocněním. Jsou jimi společnosti ADP – SANCO, kterou vede Karolína Tucker Šťastný, MEDICA zdravotní péče, kterou řídí Andrea Szymeczek, a Péče srdcem, kterou založila Jana Vávrová.

V kategorii Osobnost Český Goodwill 2021, kde o umístění rozhodovala veřejnost, bylo celkem přijato 7.082 platných hlasů. Nejvíce (861) jich získal Jiří Koleňák nominovaný za Vysokou školu NEWTON. Na druhé příčce se umístil Pardubický perník Pavla Janoše s počtem 634 hlasů a bronzového firmového oscara s počtem 544 hlasů získal Jaroslav Malý, majitel společnosti LAWI sport, výrobce cyklistického oblečení na zakázku.

Tradiční součástí galavečera Český Goodwill 2021 byla charitativní dražba. Výtěžek ve výši 150.000,- Kč zajistil Martin Januš, CEO společnosti MyQ Solution, držitel zlatého firmového oscara v kategorii Made in Czechoslovakia za rok 2020, a celý putoval na podporu projektu Fandi mámám. Ten již pět let zajišťuje především materiální podporu matkám samoživitelkám. Založily jej Žaneta Slámová a Petra Pšeničná Květová, které za něj před dvěma lety rovněž získaly ocenění Český Goodwill a také letošní hvězdný galavečer moderovaly.

Český Goodwill je oceněním pro firmy, kterých si lidé váží. Od roku 2013 je pořádá česká poradenská firma HPCG (Hlavatý & Partners Consulting Group). Nad transparentním průběhem dohlíží světově uznávaná certifikační autorita TÜV SÜD Czech. Mediálními partnery jsou Active Radio, Drbna, Flying Revue a FTV Prima. Partnery ocenění Český Goodwill 2021 jsou společnosti X Production Digital, LORIKA CZ, ETNETERA Group, FLEXIPAL a HELUZ.


Pro více informací navštivte www.cesky-goodwill.cz.

Ohodnoť článek

Štítky Goodwill, HPCG, firma, Oscar, PR, Český Goodwill, Planetárium Praha, Česko, Československo, Alžběta II., ocenění, Tomáš Slavík, Václav Kadlec, Jaroslav Malý, Albatros, Heluz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Český Goodwill 2021 ocenil úspěšné firmy i sociální kapitál  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.