Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

VIDEO: Černozlatá kombinace a netradiční vánoční strom. Vaňkovka se oblékla do vánočního

PR článek

Poslední baňku instalatéři zavěsili 14. listopadu o půl šesté ráno. Galerii Vaňkovka tak od minulého čtvrtka zdobí zbrusu nové vánoční dekorace ve zlatém a poměrně netradičně také v černém provedení. Vánoční výzdoba v nadčasovém designu byla vyrobena unikátně pro brněnské nákupní centrum a její příprava zabrala téměř dva roky.

„Dominantou celé výzdoby je netypický vánoční stromek s podobou anděla. Také on ladí s okolními dekoracemi ve zlaté a černé barvě a dosahuje výšky přes 8 metrů,“ popisuje Jan Borůvka, ředitel Galerie Vaňkovka. „Netradiční styl dekorací je inspirován industriálním geniem loci našeho nákupního centra, vybudovaného v místě továrny, která zde stála přesně před 155 lety,“ dodává.

Šest tisíc baněk a kilometr dlouhý světelný řetěz 

Vánoční strom zdobí na 6000 baněk různých velikostí a zhruba 1000 metrů dlouhý světelný řetěz s 200 tisíci žároviček. Výroba sváteční dekorace od návrhu až po realizaci započala před dvěma lety a byla vytvořena přímo na míru nákupní galerie. Samotná instalace ozdob v prostorách centra trvala 14 dní a zapojilo se do ní více než 20 lidí. 

Originální výzdoba odkazuje k industrialismu budovy původní továrny a Galerii Vaňkovka má uvést do 15. roku její existence. Rok 2020 se v jednom z nejnavštěvovanějších nákupních center ponese v duchu oslav. 

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky galerie vaňkovka, obchodní centrum, vánoční výzdoba, Vaňkovka, vánoční stromek, dekorace

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Anand Anand

Jmenuji se Miroslava Němcová, z regionu Český Krumlov (Česká republika). Po 12 letech manželství jsme byli s manželem v jedné z trav, dokud mě konečně neopustil a přestěhoval se do Kalifornie, kde jsem s jinou ženou. Cítil jsem, že můj život skončil a mé děti si myslely, že už nikdy neuvidí svého otce. Snažil jsem se být silný jen pro děti, ale nemohl jsem ovládnout bolest, která trápí mé srdce, moje srdce bylo plné smutku a bolesti, protože jsem byl do svého manžela opravdu zamilovaný. Každý den a noc o něm přemýšlím a vždy si přeju, aby se ke mně vrátil, byl jsem opravdu naštvaný a potřeboval jsem pomoc, takže jsem hledal pomoc online a narazil jsem na web, který navrhl, že Dr. Osagiede může pomoci získat zpět věci rychle. Cítil jsem, že ho vyzkouším. Kontaktoval jsem ho a řekl mi, co mám dělat, a udělal jsem to, pak mi udělal kouzlo Láska. O 48 hodin později mi můj manžel opravdu volal a řekl mi, že mi a dětem tak moc chybí, tak úžasné !! Tak se vrátil tentýž den s velkou láskou a radostí a omluvil se za svou chybu a za bolest, kterou způsobil mně a dětem. Od toho dne bylo naše manželství silnější než předtím, díky Dr. Osagiede. on je tak mocný a já jsem se rozhodl podělit se o svůj příběh na internetu, že Dr. Osagied skutečné a silné kouzlo kouzlo, že budu vždy modlit, aby žili dlouho pomáhat svým dětem v době potíží, pokud jste tady a potřebujete své Ex zpět nebo se váš manžel přestěhoval do jiné ženy, už neplakejte, kontaktujte toto mocné kouzlo. Zde je jeho e-mailová adresa: doctorosagiede75@gmail.com nebo whatsapp +2349014523836 viber na +2349014523836

Pondělí, 2. prosince 2019, 03:23Odpovědět

Luci Kubešová

Je to hrozné, ne jen že naprosto mimo tradice ale je to velký kýč který opravdu není hezký. Začínám se za Brno opravdu stydět.

Neděle, 1. prosince 2019, 13:46Odpovědět

VIDEO: Černozlatá kombinace a netradiční vánoční strom. Vaňkovka se oblékla do vánočního  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.