Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Vánoční bazárek v kavárně Trojka pomůže zvířatům v útulku

Blíží se Vánoce a nejen lidé by je měli mít šťastné a veselé. V útulcích se hromadí opuštěná zvířata, jako například v marefském Tibetu. Útulek se proto rozhodl uspořádat v kavárně Trojka charitativní bazárek, aby těmto opuštěným a handicapovaným zvířátkům pomohl prožít hezčí svátky.

Vánoce by měly být šťastným obdobím nejen pro lidi, ale také zvířata. Tisíce chlupatých kamarádů však budou trávit svátky v útulcích. Útulek Tibet, který hostí na 150 opuštěných zvířat, se proto rozhodl uspořádat charitativní bazárek, kde mohou lidé těmto smutným duším pomoci. 

Útulek se stará převážně o nemocná a handicapovaná zvířátka, kterým se snaží pomáhat. Pomoci budete 2. a 3. prosince moci i vy právě díky Vánočnímu charitativnímu bazárku. Za sympatické ceny zde najdete hezké dárky pro své blízké, jejichž nákupem přispějete na provoz útulku. Odnést si můžete také originální darovací certifikáty nebo třeba charitativní pexeso.

Vánoční charitativní bazárek pro Útulek Tibet
2. 12. 11.00-21.00, 3. 12. 10.00-20.00
Kavárna Trojka, Dominikánská 9, Brno

Hodiny otevřených dveří Útulku Tibet
30. 11., 13. 12., 21. 12. vždy v 13.00 a 14.00
Marefy 44, Bučovice
Transparentní účet: 4113874028/5500

Útulek Tibet je malý soukromý rodinný útulek pro kočky, handicapované pejsky, jiná malá zvířátka v nouzi a mini farm sanctuary.  Téměř celý provoz funguje na příspěvcích od dárců nebo z charitativních akcí, jako jsou právě bazárky. 

Najít zde můžete pejsky na vozíčku, slepé kočky nebo vyhozená koťátka, kterých v poslední době sále přibývá. 

Útulek můžete i navštívit osobně

Na zvířátka v útulku se můžete přijít i osobně podívat. Útulek pravidelně pořádá dny otevřených dveří, s opuštěnými chlupáči se přijít pomazlit a přinést jim dárek osobně. A co zabalit? Jsou Vánoce, tak něco dobrého a kvalitního k snědku, ať mají zvířátka i v útulku hezký Štědrý den. Kočičkám můžete přibalit deky, ložní prádlo, peřiny a polštáře, pejskům napínací prostěradla.Pokud byste chtěli pomoci, ale na bazárek se nedostanete, útulek nabízí možnost příspěvku přes transparentní účet. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Útulek Tibet

Štítky útulek, Trojka, psi, handicap, kočky, koťata, zvířata, Vánoce, Tibet, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vánoční bazárek v kavárně Trojka pomůže zvířatům v útulku  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.