Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Vaňkovka zažije sladký víkend. Návštěvníci se můžou těšit na pralinky, donuty nebo obří čokoládovou kabelku

PR článek

Už tento pátek spolu s víkendem od 14. do 15. září se návštěvníci brněnské nákupní Galerie Vaňkovka mohou těšit na skutečně sladké ozvláštnění svých nákupů. Bude zde vystavený nadrozměrný model čokoládové kabelky z dílny chocolatiera Pavla Přebindy. 

„Vyrobit čokoládovou kabelku pro Galerii Vaňkovka byla výzva. Vymyslet a připravit vše tak, aby vypadala luxusně i lákavě a zároveň vydržela podmínky nákupního centra, bylo náročné,“ popsal Přebinda, který na čokoládové kabelce pracoval čtyři dny v kuse. Jako chocolatier pracuje přes deset let. Sám své řemeslo představí na stánku Královská čokoláda, kde bude po celé tři dny k dispozici. )

Uhodni množství čokolády a vyhraj

Na unikátní kabelku padlo nemalé množství čokoládové hmoty. „Přesně ho nemůžeme specifikovat. Uhodnout ho však mohou lidé v naší soutěži. Ten, kdo bude se svým tipem, kolik čokoládová kabelka váží, nejblíže skutečnosti, vyhraje nejen vystavený netradiční dezert, ale získá také opravdovou kabelku dle vlastního výběru,“ řekl ředitel Galerie Vaňkovka Brno Jan Borůvka. 

Kromě nákupů a soutěžení se mohou všichni víkendoví shopaholici těšit také na sladké občerstvení v podobě makronek, donutů, cupcakes či čokoládových pralinek. K dispozici bude také fotokoutek, ze kterého si budou moci odnést svoji fotografii. 

Foto Tomáš Hrivňák

Štítky galerie vaňkovka, obchodní centrum, makronky, pralinky, donuty, čokoládová kabelka, kabelka, Vaňkovka

Vaňkovka zažije sladký víkend. Návštěvníci se můžou těšit na pralinky, donuty nebo obří čokoládovou kabelku  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.