Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Mladý muž nechal běhat svého staforda na volno po dětském hřišti, i přes protesty lidí odmítal odejít

Po sportovním a dětském hřišti běhal pejsek, přestože zde mají majitelé se svými čtyřnohými kamarády zákaz vstupu. Strážníci museli vyřešit nedělní spor majitele psa a muže, kterému volný pohyb zvířete po sportovním hřišti na Kartouzské vadil.

Proti stafordširskému teriérovi pobíhajícímu po hřišti v Kartouzské ulici se v neděli odpoledne ohradil sedmačtyřicetiletý muž. Vadilo mu, že navzdory zákazu se zvíře volně pohybuje po hrací ploše. Dvaadvacetiletému majiteli psa to však bylo jedno. Muž tak zavolal strážníky.

Ti mladíka upozornili, že vstup se psem je sportoviště zakázán, na což mimo jiné upozorňuje cedule s návštěvním řádem i piktogramy namalované na zemi.

Mladý muž si symbol s přeškrtnutým psem sice prohlédl, zaplatit pokutu ale odmítl. „Hlídka městské policie proto informace předala správnímu orgánu, který muže předvolá kvůli podezření z porušení městské vyhlášky," uzavřela mluvčí strážníků Tereza Kadrnožková.

Foto pixabay.com

Štítky kartouzská, dětské hřiště, staffordský bulteriér, strážníci, pes

Mladý muž nechal běhat svého staforda na volno po dětském hřišti, i přes protesty lidí odmítal odejít  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.