Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

FOTO: Milovníci burgerů mají v Brně svátek. Vaňkovka po celý víkend hostí Burger Street Festival

Pokud máte rádi burgery, rozhodně byste tento víkend neměli minout brněnskou Galerii Vaňkovka. Od pátku do neděle totiž hostí oblíbený Street Burger Festival. Více než dvě desítky prodejců zde nabízí burgery všech možných chutí a fantazií.

Je libo korejský, lanýžový nebo ananasový burger? Na Burger Street Festival, který se koná u Vaňkovky od pátečního odpoledne do nedělního večera, najdete takové a mnohdy i exotičtější variace oblíbených masových pokrmů. 

V Brně je nabízí dohromady přes dvacítka prodejců. Mezi nimi i známé brněnské podniky jako Amici, Pablo Escobar nebo Burger Inn. K dispozici jsou navíc i vegetariánské či bezlepkové varianty burgerů.

Dali jsme si ve třech lidech asi osm burgerů. Mám pocit, že jsme snědli čtvrt krávy. Bylo to skvělý!" chválil si sobotní dopoledne Jan S., který do Vaňkovky dorazil s kamarády na oběd.

Pro návštěvníky Burger Street Festivalu je naíc v sobotu večer připraven hudbní program, v 19 hodin vystoupí frontman brněnské kapely IAN. Další informace o akci najdete na oficiální facebookové události.

Foto Martin Šeda, úvodní foto Pablo Escobar Brno

Štítky street burger festival, burgery, Vaňkovka, Brno, Pablo Escobar, Amica, svátek

FOTO: Milovníci burgerů mají v Brně svátek. Vaňkovka po celý víkend hostí Burger Street Festival  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.