Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Po Pavlovi se v Brně ukáže i Babiš. Dorazí na zabijačku

Do jihomoravské metropole vyrazí předseda hnutí ANO Andrej Babiš. Kandidát na prezidenta už navštívil Liberec a Jablonec nad Nisou, v Brně se s voliči sejde na zabijačce.

Pouze pár dnů po vystoupení generála Petra Pavla v Brně vyráží na jih Moravy i Andrej Babiš. S místními se potká v pondělí ve tři hodiny odpoledne před restaurací Srdcovka na akci Moravská zabijačka.

V srdci Moravy se Babiš ukáže za krátkou dobu už podruhé. Těsně před prvním kolem prezidentských voleb podpořili voliči bývalého předsedu vlády na jeho Talk show v besedním domě Filharmonie.

Návštěvou Brna navazuje prezidentský kandidát na vystoupení v Liberci a Jablonci nad Nisou. V obou případech na něj čekaly tábory příznivců a odpůrců, kteří se mnohdy střetly ve vypjatých hádkách a menších strkanicích. „Pavel na hrad! a Babiše do koše!“ znělo nejčastější skandování. S voliči Babiš prohodil několik slov a dlouho se s nimi fotil, rozdával autogramy.

Liberec a Jablonec si vybral záměrně. V obou městech totiž vyhrál jeho konkurent Petr Pavel. V Liberci vyhrál Pavel o deset procent, v Jablonci o šest a půl procenta.

Volební soupeř Babiše dorazil do jihomoravské metropole v pátek. Petra Pavla zde přivítal dav asi osmi tisíc příznivců vybavených transparenty. Setkání se odehrálo poklidně, jen sem tam se z dáli ozvalo nesouhlasné pískání odpůrců, kteří se na generálův projev přišli podívat. Prezidentského kandidáta dorazila do centra Brna podpořit řada veřejně známých osobností. Na pódiu spolu stáli a promlouvali například neúspěšní kandidáti z prvního kola prezidentských voleb Danuše Nerudová, Karel Diviš a senátor Pavel Fischer. 

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Luboš Vrabec, Blanka Freiwilligová

Štítky Babiš, Brno, zabijačka, restaurace

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Baron Kocharovski

to zase bude NABLITO, nejen v ááálejích! ;-)

Neděle, 22. ledna 2023, 22:19Odpovědět

Bohuslav Rosendorf

Leopold Šternberg - Ale ty tam budeš né ? Bez tebe nemůžou začít .

Neděle, 22. ledna 2023, 18:36Odpovědět

Libor Burian

21.1.23 o situaci na U rádiu Martina Kociánová, 3 minuty o nové totalitě, viru, vládních dezinformátorech. Vládnoucí mafie válečnických trpaslíků, kudlanek, trubců, žraloků, pijavic, parazitů převlečených soudruhů soukmenovců kteří všude sedí na místech kudy tečou peníze které odklánějí, vyplácejí si násobky imaginární průměrné'mzdy opravdu pracujících lidí a smějí se nám. Mafie vede svět od krizí ke krizím a od válek k válkám prostřednictvím bílých koňů, loutek, komediantů, neschopných něco skutečně dělat pro obyvatele země kde žijí jak vidíme i u nás. Viz seriál Devadesátky včetně dokumentu, písně Karel Kryl Demokracie, Věštec Ivan Řekni kde ty prachy jsou, Kabáti Colorado, Klus Pánubohu do oken, Mám jednu ruku dlouhou, Sami, Nightwork píseň pro obyvatele města Prahy... Filmy Příběh Kmotra Mrázek, Šmejdi, Gangster ka, Sametoví vrazí, Ivánku kamaráde můžeš mluvit, Někdo to rád horké, vše o mafii. Kmotr, Hlava 22, Obchodník se smrtí, Soukromá válka pana Wilsona, Planeta opic, Pošťák, Doktor divnoláska, Forest Gump, Četa, Erin Brockovich... Budeme volit obchodníka, nebo pávka kterého mafie tlačí na hrad ?

Neděle, 22. ledna 2023, 17:40Odpovědět

Dagmar Vohradská

Tak to se před volbami pěkně pobavíme!

Neděle, 22. ledna 2023, 16:11Odpovědět

Karel Rada

Zajímavé! Sousedovi nesmíte dát z domácí zabijačky ani jitrnici a tady se bude rozdávat veřejně?

Neděle, 22. ledna 2023, 13:36Odpovědět

Leopold Šternberg

tak zabíjačka bez svině není zabíjačka

Neděle, 22. ledna 2023, 04:28Odpovědět

Po Pavlovi se v Brně ukáže i Babiš. Dorazí na zabijačku  |  Politika  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.