Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

TIPY NA VÍKEND: PragoUnion, PSH a Sajmon and Garfunkers na Lužánecké open, party uprostřed Brna, pivní festival a Chillibraní

První školní víkend je před námi. Prázdninový režim ale pokračuje dál, Brno přináší opět spousty kulturních tipů. Těšit se můžete na nejrůznější hudební styly od hiphopu až po klasiku, na ochutnávku piv, extrémně pálivé chilli nebo party uprostřed Brna s vyhlídkou na město.

Máte chuť po celém týdnu na pořádný půllitr piva? Na Zelňáku vás nečeká jenom jeden, ale celá plejáda speciálních druhů piva. Ochunávky malých pivovarů vám přinesou vaše oblíbence i nové zážitky. Oslavy začaly už dneska a potrvají až do neděle.

Co takhle pořádný večírek pod širým nebem uprostřed Brna? Sunset Rooftop PARTY od 17:00 v nejvyšším patře budovy Tržnice Brno s vyhlídkovou terasou a vnitřním prostorem vás dnes jistě ještě naladí na letní vlnu. Můžete se tešit na nezapomenutelnou párty, kde budete mít možnost ochutnat skvělé drinky a vychutnat si chill s prémiovou shishou. DJ's se postarají o kvalitní hudbu v podobě deep house a tech house music.

V sobotu se do Brna znova podívá legenda české hiphopové scény, mistr slova a básník moderních veršovaček Kato se svou crew Prago Union. V osm hodin se Kabinetem Múz rozezní pecky s Kurtem, Verbální atentáty a dočkáte se možná i Hodinek s vodotryskem. Máme pro vás ale Varování, lístky mizí rychlostí blesku a mohla by z toho být potom Měststká hromadná deprese. Tak pospěšte!

Někdo to rád horké a někdo ostré. Horečku sobotního dne jistě rozdmýchá brněnské Chillibraní. Můžete se těšit na pořádně žhavé chutě, požírače nejpálivějšího chilli, dobré pití i skvělou atmosféru.

Nedělní relax přesuňte do Lužánek. Krom pohodové stmosféry tady najdete i hudební multižánrový festival Lužánecká open. Čekají vás skateboardové závody, skvělé jídlo i pití a hlavně hudba! Pokud jste minulý týden nestihli na Maliňáku sestavu PSH, dočkáte se jich v neděli na Ponavě. Těšit se můžete i například na hudební virtuozy Sajmon and Garfunkers. Startuje se už od rána!

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pavel Gabzdyl

Štítky Kultura, tipy, Brno, chillibraní, Lužánecká open, prago union, pivo, festival, styl, vyhlídka, Kabinet múz, chilli paprička, Někdo to rád horké

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TIPY NA VÍKEND: PragoUnion, PSH a Sajmon and Garfunkers na Lužánecké open, party uprostřed Brna, pivní festival, Chillibrani  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.