Počasí dnes9 °C, zítra12 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

TIPY NA TÝDEN: Letní kino na Vlněně, J.A.R., festival Uprostřed, humor v ArtBaru nebo jen pondělní pohoda u hudby na Dráze

Nový pracovní či prázdninový týden v Brně si opět můžeme užít, město má stále co nabídnout. Pondělní pohodu bez myšlenek na práci si můžete se škopkem v ruce přijít nasát na Dráhu, na programu je ale i divadlo, letní kino, stand-up nebo koncerty oblíbených kapel. Na Špilberku to například v pátek rozparádí J.A.R.!

Jak zvládáte pondělí? Někdo má prázdniny a někdo musí po volném víkendu do práce. Nenechte si zkazit začátek týdne a stavte si užít večer na Dráhu. Pohodový večer s oroseným škopkem a přímou infuzí oblíbených elektronických beatů od Soul Ex Machina začíná už ve čtyři.

Pokud jste ještě stále nenavštívili exkluzivní výstavu na Semilasse, možná je čas přinést do života trochu umění. Humorné kombo Opráski sčeskí historje, Martyho frky a koláže od Tomáše Břínka aka TMBK už léta boří internet a teď je můžete vidět i v živé podobě. Expozice bude k vidění až do konce prázdnin

Úterý si rovnou zakroužkujte v diáři. V rámci festivalu Uprostřed totiž můžete zažít nevídané přímo na Moravském náměstí. Buran Teatr tady rozjede happening s názvem „I AM NORMAL, RIGHT? JUST LIKE YOU.", který si rohodně nenechte nechat ujít. Akce startuje v sedm. 

Smích je k životu důležitý skoro stejně jako jídlo a pití a jak se říká, veselá mysl, půl zdraví. Tu svou můžete příjemně naladit v osm hodin ve středu v ArtBaru. Na programu je totiž pořádná porce humoru zabalená do stand-upových vystoupení. Členové divadla Druhý Pád že rozhodli, že vystrčí po tříměsíční pauze růžky a začnou si opět dělat srandu z okolního světa.  

I když nám poslední dobou počasí na letňáky moc nepřeje, stejně se najdou večery kdy by to šlo. Ve čtvrtek 16. červnece se například můžete stavit na Letní kino na Vlněně. Pod rouškou tmy vnikne ve 21:30 do centra Brna hororová atmosféra vesmírného snímku Venom. Pokud se rádi bojíte, vezměte si popcorn a přijďte se podívat do tváře nestvůře. 

Pátek je sice od neděle daleko, ale těšit se na něj můžete už dnes. Na Špilberk totiž zavítá dnes už legendární partička pardálů z J.A.R. Jednotka akademického rapu ve složení Roman Holý, Michael V, Oto Klempíř, Dan Bárta, Miroslav Chyška, Pavel Bady Zbořil, Robert Balzar, Filip Jelínek, Radek Kašpar a František Kop nenechá žádné tělo klidné a pořádně na frak dostane i vaše bránice od moderátorky Adély Elbel. 

Ohodnoť článek

Autoři | Foto pavel gabzdyl - neobyčejné Brno

Štítky kultura, tipy, výstava, koncert, JAR, standup, letní kino, divadlo, Brno, festival, Špilberk, hudba, hudební skupina, Dan Bárta, Robert Balzar, Roman Holý, Adéla Elbel

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TIPY NA TÝDEN: Letní kino na Vlněně, J.A.R., festival Uprostřed, humor v ArtBaru nebo jen pondělní pohoda u hudby na Dráze  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.