Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Vaňkovka Fest nabízí opět kvalitní zábavu! Ve středu slaví Adéla Elbel narozeniny, v pátek se zas můžete těšit na Kryla

VaňkovkaFest pokračuje dalším týdnem a opět se máme na co těšit. Dnes program zahájilo promítání legendárního filmu Balada pro Banditu s nezapomenutelným Miroslavem Donutilem, Ivou Bittovou a samozřejmě také Bolkem Polívkou. 

 

V úterý zavítáme na cesty Laosem, Kambodžou a Thajskem

Pestrá mozaika kultur, úžasných přírodních krás, zajímavých lidí, a navíc s odpočinkem u moře. Večer, kterým provede cestovatel Jakub Varda, vám předvede večerní trhy v Thajsku, pláže na málo známém rajském ostrově “KoKut". Okouzlí vás úchvatné přírodní scenérie a pomalé životní tempo laoského venkova a v závěru se projdeme obřím a velkolepým chrámovým komplexem Angkor Wat.

Ve středu slavíme s Adélou a DJem z J.A.R.

Středeční večer bude velkolepý. V sedm hodin vás přivítá svými funky tóny z DJského pultu zakladatel kapely J.A.R. Majkl V aka Michael Viktořík aka Vrtulník. Kdo neznáte J.A.R., nezoufejte. Na hudbu tohoto mága se budete vrtět stejně, jako vrtule na helikoptéře!

Následně přichází to, na co všichni nedočkavě celý měsíc čekáme. Vždy perfektní, vtipná, krásná a hlavně mladá Adéla Elbel slaví své narozeniny přímo na pódiu. Provede vás Stand-up večerem, kde ji podpoří její kolegové, a jak má ve zvyku, zaručeně vás opět pobaví. Pokud se nebojíte, klidně jí přineste kytku! Slavit přijede z Prahy i chorobně známý Lukáš Pavlásek. Tady nesmíte chybět!

Čtvrtek přinese vlnu akustických tónů

Čtvrteční večer bude poklidný. Milovníci akustické hudby si mohou přijít užít hned několik skvělých interpretů. Možná jejich jméno nesvítí na neonech po městě, ale rozhodně stojí za to si je přijít poslechnout. 

Představí se vám například mladá písničkářka Adéla Václavová, svérázný harmonikář Kuba Veska, který pochází z Beskydských hor, osobitý písničkář, textař a ilustrátor Honza Plšek, Brněnský písničkář s violoncellem Pavel Čadek, funky zábavné a veselé trio Rendezfou nebo dynamická alternativní kapela CAT a BĚTKA ROLEČKOVÁ .

Pátek se ponese v duchu Karla Kryla

Akustickými melodiemi se můžete kochat i v pátek. Vskřísíme nejznámějšího českého písničkáře, Karla Kryla, a díky brněnské kapele Hladolet se přesuneme do dob, kdy sám vystupoval na pódiích. 

V sobotu se na plátně objeví i Ivana Chýlková

Sobotu začneme klasicky jógou s Nikol, se kterou v jedenáct hodin rozhýbáme svá těla. Odpočinout si pak bude možnost večer na dalším filmu z repertoáru Bolka Polívky. Tentokrát se můžete těšit na fascinující psychologické drama Čas sluhů, kde si hlavní roli střihne fenomenální česká herečka Ivana Chýlková spolu se stejně okouzlující Evou Holubovou, charismatickým Karlem Rodenem a jak jinak než Bolkem Polívkou. 

 

 

Autoři | Foto Vaňkovka Fest

Štítky Karel Kryl, Adéla Elbel, hudební skupina, Bolek Polívka, Thajsko, J.A.R., Iva Bittová, Miroslav Donutil, Ivana Chýlková, zábava, Kambodža, Michael Viktořík

Vaňkovka Fest nabízí opět kvalitní zábavu! Ve středu slaví Adéla Elbel narozeniny, v pátek se zas můžete těšit na Kryla  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.