Počasí dnes24 °C, zítra24 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Žena mlátila muže vařečkou, ten se pokusil ujet na kole. Nadýchal tři promile

Pořádnou italskou domácnost mají nejspíš šestačtyřicetiletí manželé v Blažovicích. V páteční podvečer se dvojice pohádala a žena začala muže bít vařečkou. Na místo byli přivoláni policisté, bohužel pro manžela.

Opravdu netradiční výsledek mělo podvečerní oznámení, které prověřovali šlapaničtí policisté v obci Blažovice. Na místo dorazili řešit domácí hádku mezi šestačtyřicetiletými manželi. Žena prý muže bila vařečkou, on jí oponoval především verbálně.

Když policisté na místě zjišťovali příčiny konfliktu, viditelně silně podnapilý muž najednou usedl na jízdní kolo a odjel. To byl signál pro zasahující policisty. Muže na kole ujíždějícího vstříc sousední vesnici zastavili a podrobili dechové zkoušce. Muž nadýchal přes tři promile. „Hlídka mu tedy zakázala další jízdu a přestupek oznámila k řešení správnímu orgánu,“ uvedl na policejním webu mluvčí Bohumil Malášek.

Zdroj: PČR

Štítky vařečka, manželé, Blažovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena mlátila muže vařečkou, ten se pokusil ujet na kole. Nadýchal tři promile  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.