Počasí dnes21 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Ve Vyškově na nádraží řádil zfetovaný naháč. Znáte moji ženu? řval a odjel do Brna

Polonahý nešťastník vyděsil cestující na vlakovém nádraží ve Vyškově. Zfetovaný muž se odpoledne objevil ve vestibulu, svlékl se a když mu to hlasy v jeho hlavě poradily, začal se shánět po ztracené manželce. Ta ale dávno vzala nohy na ramena a od zmateného naháče se i s dítětem odstěhovala.

Čekání na vlak zpestřil lidem na zástavce vyškovské železnice pomatený muž. Když polonahý vešel do nádražní haly, přestal se ovládat a dezorientovaně po místě pobíhal. Na ostatní přítomné řval, že postrádá svoji choť.

Přivolání strážníci si na pomoc vzali i republikové kolegy, kteří vyvádějícího už dobře znali. „Policisté hlídce oznámili, že přítelkyně muže bydlí i s dítětem přes měsíc v Bučovicích a že s dotyčným už nežije,“ vysvětlil velitel Městské policie Vyškov Petr Sedláček.

Vzhledem k nevhodnému chování podezřelého strážníci neváhali a dali mu dýchnout. Zkouška ale přítomnost alkoholu v těle vyloučila. Opačný výsledek přinesl test na drogy, který byl pozitivní. Zasahující hlídky se pak shodly na tom, že muž není v dobrém psychickém stavu, dorazila na místo také sanitka.

„Jelikož se muž choval zvláštně, s oslabenou kontrolou jednání a opakoval, že neustále slyší nějaké hlasy, rozhodli zdravotníci o jeho převozu na oddělení Psychiatrické nemocnice Brno,“ doplnil.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Město Vyškov/Facebook

Štítky krimi, Vyškov, Vyškovsko, strážníci, policie, drogy, nádraží

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Libor Burian

Kde jsou sledovací náramky které jsou vyvinuty, zákaz požívání alkoholu a drog, povinnost zdržovat se v práci nabo doma, jinak se z toho bahna nevyhrabeme. Dostane třeba nápad někoho napadnout,strčit pod vlak ? O důvodech dnešního stavu bahna čtěte více ve vláknech diskuse pod článkem Komentáře, Glosy a dalšími články zde na drbně.

Úterý, 22. srpna 2023, 14:08Odpovědět

Petr Nečas

To je v pořádku, to byl asi Milan Lučan buď Nesovice č.p.265 a nebo Brno Nové sady 451/8a. Dluží cca 1 500 000,- Kč a neví kudy kam !

Neděle, 20. srpna 2023, 21:17Odpovědět

Diskutér T.

ZDROGOVANEJ KAPR NAHÁČ NAŠROT HLEDAJÍCÍ MANŽELKU - ASI Z NĚJAKÉHO VYKŘIČENÉHO DOMEČKU - TAK JI UPALUJ HLEDAT TY JEDEN NAHEJ BLBEČKU.

Sobota, 19. srpna 2023, 11:21Odpovědět

Ve Vyškově na nádraží řádil zfetovaný naháč. Znáte moji ženu? řval  |  Vyškovsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.