Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

FOTO: Opilý dvacetiletý mladík otočil auto na střechu a opřel ho o strom, domů se vydal pěšky

Kolemjedoucí řidič zavolal v sobotu nad ránem policisty k nehodě auta, které leželo mezi Hodonínem a Dubňany na střeše opřené o strom. Řidič nebyl ani vevnitř, ani poblíž auta.

Policisté na místo vyjeli a mezitím další hlídka pátrala po řidiči. O malou chvíli později potkali dvacetiletého opilého řidiče se zraněním v obličeji.

„Dalším prověřováním policisté zjistili, že řidič tohoto vozidla směrem na Dubňany, nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem a na rovném úseku vyjel vpravo mimo vozovku. Tam se auto převrátilo na střechu a následně narazilo přední částí do kmene stromu," uvedl policejní mluvčí Petr Zámečník.

Řidič se po havárii sebral a odešel pěšky domů, kde byl také policisty vypátrán. Při dechové zkoušce nadýchal 1,4‰ alkoholu.

„S výsledky svých dechových zkoušek souhlasil a doznal se k požití alkoholu před jízdou. Policisté mu zadrželi řidičský průkaz a jeho případ prověřují jako trestný čin Ohrožení pod vlivem návykové látky," uzavřel Zámečník.

Foto PČR

Štítky auto na střeše, hodonínsko, Dubňany, alkohol, mladík, strom, střecha, Hodonín

FOTO: Opilý dvacetiletý mladík otočil auto na střechu a opřel ho o strom, domů se vydal pěšky  |  Hodonínsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.