Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Buldoci rozstříleli poslední Kladno

Šesté kolo florbalové AutoCont extraligy zavedlo brněnské Bulldogs na hřiště nováčka soutěže z Kladna. Středočeši v dosavadním průběhu soutěže nezískali ani bod a po zápase z Brnem se tato situace nezměnila. Buldoci přesvědčivým výkonem Kladno přehráli a poprvé v sezoně brali za výhru všechny tři body.

Na branku se na Kladně čekalo až do 12. minuty, to se prosadil brněnský Fuchs po nahrávce Aleše Jakůbka. Jakůbek měl prsty i ve druhém gólu, když po jeho střele v přesilové hře uklízel za kladenského brankáře Výtiska míček do branky Koutný. To bylo z úvodní části vše a do kabin si tak Brno neslo dvoubrankový náskok.

Do druhé třetiny Buldoci vlétli jako vítr a ve 36. minutě už to bylo 0:4 zásluhou Mendreka a druhé branky Koutného. Po zmatcích za brankou hostů se vzápětí Kladno dostalo k laciné trefě a snížilo na 1:4 zásluhou Přívary. Před druhou přestávkou ale náskok čtyř gólů vrátil hostům opět Koutný a završil tak hattrick.

Ve třetí třetině k žádnému překvapivému zvratu nedošlo. Kladno se sice pokoušelo více držet míček, ovšem nic z toho nevytěžilo. Buldoci se spoléhali na důslednou obranu a na rychlé brejky, přičemž naráželi buď na golmana Výtiska, nebo jim překážkou byla jejich nepřesná koncovka. Pár minut před koncem začali domácí diváci, kterých se sešlo v hale asi 120, ironicky skandovat: "Vyrovnat!" Jejich tužby však vyslyšeny nebyly. 9 vteřin před koncem navíc v situaci dva na nikoho uzavřel svým čtvrtým gólem nejlepší hráč zápasu Koutný skóre utkání na 6:1 pro Brno.

Trenér Bulldogs Brno Libor Schneider po zápase chválil střeleckou produktivitu a bojovnost svého týmu. Jeho protějšek na lavičce Kladna Petr Ďarmek naopak připomněl špatnou sérii jeho týmu, který doposud nezískal v soutěži ani bod.

FBC Kladno - itelligence Bulldogs Brno 1:6 (0:2, 1:3, 0:1)

Branky (asistence): 26. Přívara (Louvar) - 12. Fuchs (Jakůbek), 19. Koutný (Jakůbek), 24. Koutný (Kadlec), 26. Mendrek (Grich), 38. Koutný (Veselý), 60. Koutný (Veselý)

Střely: 19:33
Rozhodčí: Nábělek, Štengl
Diváci: 120

Sestava Bulldogs Brno: Kejík - Kostka, Kočí, Jeski, Komenda, Bauer, Jakůbek, Smíšek, Kadlec "C", Fuchs, Coufal, Koutný, Mendrek, Sládeček, Grich, Veselý

Tabulka soutěže

Štítky floorbal, Bulldogs, Brno, Kladno, SK Kladno, soutěž, FC Zbrojovka Brno, Aleš Jakůbek, Yale Bulldogs, AutoCont, Bulldogs Brno, Kanonýři Kladno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Buldoci rozstříleli poslední Kladno  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.