Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Trenéry prvoligového Brna doplní kouč juniorky Grmela

Po špatných jarních výsledcích fotbalistů Zbrojovky Brno posílí trenérský tým A-mužstva kouč juniorky Ludevít Grmela. Dosavadní trenér Petr Čuhel i jeho asistenti Petr Maléř a trenér brankářů Josef Hron ve svých funkcích zůstávají.

Devět kol před koncem soutěže je Brno v tabulce na 12. místě s náskokem tří bodů na předposlední Teplice. Na jaře získala Zbrojovka v pěti zápasech jediný bod po remíze v Českých Budějovicích.

„Kouč Grmela prokázal svoje kvality u juniorského týmu. Důvěrně zná klubové prostředí a má úzkou osobní vazbu na současné trenéry,“ vysvětlil sportovní ředitel fotbalistů Zbrojovky Zdeněk Kudela.

Vedení klubu sáhlo ke změně po nedělní domácí prohře s Hradcem Králové 1:3. Grmelovou hlavní náplní bude interní hodnocení hráčů ligového týmu.

„Věříme, že Grmela také dodá týmu pozitivní duch. Musíme na hráče vyvinout větší tlak. Jak na hřišti, tak i v kabině,“ dodal Kudela.

Jednapadesátiletý Grmela odehrál ve Zbrojovce v první lize na přelomu 80. a 90. let 23 ligových zápasů a vstřelil dva góly. „Brněnský tým potřebuje zlepšit komunikaci a získat potřebné sebevědomí. Od toho se potřebujeme odrazit,“ poznamenal Grmela, který zůstane i koučem juniorky.

V dalším kole čeká fotbalisty Zbrojovky v pondělí zápas v Jihlavě, v pátek 12. dubna pak hostí Sigmu Olomouc.

Zdroj: ČTK

Štítky FC Zbrojovka Brno, trenér, Ludevít Grmela, fotbal, špatné výsledky, fotbalista, Petr Čuhel, Josef Hron, Petr Maléř, FK Teplice, SK Dynamo České Budějovice, FC Hradec Králové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Trenéry prvoligového Brna doplní kouč juniorky Grmela  |  Fotbal  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.