Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Diváci o fotbal nepřijdou. Česká televize bude vysílat páteční zápasy domácí ligy i evropské poháry

Fanoušci fotbalu si na veřejnoprávní televizi opět přijdou na své. Česká televize bude každý pátek vysílat na ČT sport živě zápasy nejvyšší české fotbalové soutěže. Do programu zařadí také přímé přenosy finále Ligy mistrů i Superpoháru UEFA. Vedle toho má také rovněž do roku 2022 zajištěna práva na zápasy české fotbalové reprezentace a na zápasy Evropské ligy. Se stávajícím držitelem televizních práv, společností O2 TV, se dohodla i na opci na další sezony.

„Fotbal je i nadále pevnou součástí vysílání České televize. Po mistrovství světa, které na ČT sport sledovaly více než čtyři miliony diváků, nabídneme už od příštího týdne pravidelné přenosy z nejvyšší domácí fotbalové soutěže. Nad to jsme získali vysílací práva na finále Ligy mistrů i sestřihy nejlepších momentů Ligy mistrů. Pro ČT sport se nám rovněž podařilo získat finále Superpoháru UEFA. Fanoušci tak ve volném vysílání o fotbal nepřijdou," říká generální ředitel České televize Petr Dvořák v tiskové zprávě.

Česká televize získala od O2 TV pro sezony 2018/19 a 2019/20 práva na páteční volbu ze zápasů nejvyšší české fotbalové ligy i práva na společné vysílání přímého přenosu finále Ligy mistrů UEFA a Superpoháru UEFA. Každé úterý a středu navíc nabídne ČT sport divákům sestřihy z právě odehraných utkání Ligy mistrů. Fotbalové vysílání z nejvyšší domácí soutěže pak doplní také tradiční pořady Fotbal extra a Dohráno.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky Česká televize, fotbal, přenos, HET liga, Liga mistrů, Evropská liga, právo, Liga mistrů UEFA, finále, ČT sport, Superpohár UEFA, O2 TV, Evropská liga UEFA, Mistrovství světa ve fotbale

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diváci o fotbal nepřijdou. Česká televize bude vysílat páteční zápasy domácí ligy i evropské poháry  |  Fotbal  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.