Počasí dnes15 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 12. září 2024  |  Svátek má Marie
Bez reklam

Muž z brněnského supermarketu ukradl chleba a řízky. Neměl jsem peníze na oběd, vysvětloval

Hladový čtyřiatřicetiletý chlapík se v Líšni pokusil vyřešit obědovou krizi krádeží kuřecích řízků a pečiva. Pobral jídlo za více než čtyři sta korun. Jeho plán ale překazila ostraha. Strážníkům pak vysvětloval, že mu došly peníze. Nakonec ho strážci brněnského zákona předali státní policii.

Hlad a nedostatek finančních prostředků prý přiměl návštěvníka líšeňského supermarketu v pondělí dopoledne krást. Jeho záměr však odhalil pracovník ostrahy, který obratem přivolal hlídku městské policie.

„Čtyřiatřicetiletý muž se ke krádeži přiznal. Strážníkům vysvětlil, že si tímto způsobem chtěl opatřit oběd, protože mu prý došly peníze. Pokladní zónou bez zaplacení údajně pronesl pečivo, kuřecí řízky nebo třeba kuřecí stehýnka za zhruba čtyři sta třicet korun,“ popsala mluvčí brněnských strážníků Markéta Skřivánková.

Ověřením jeho totožnosti navíc strážníci přišli na to, že o muže podezřelého z majetkového přestupku se zajímají také státní policisté. „Hlídka je tedy vyrozuměla a údajného zloděje jim předala,“ doplnila Skřivánková.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky MPB, strážníci, supermarket, jídlo, řízek, pečivo, krádež, hlad, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Já bych mu hezky nařízkoval ZADEK - LOPATU MAŽ DĚLAT A NA JÍDLO SI VYDĚLEJ, JAKO KAŽDEJ SLUŠNĚJ ČLOVĚK - BEZ PRÁCE NEJSOU KOLÁČE LEMPLE, NATOŽ ŘÍZEČKY!!!!!

Pátek, 16. srpna 2024, 10:10Odpovědět

Muž z brněnského supermarketu ukradl chleba a řízky. Neměl jsem peníze na oběd, vysvětloval  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.