Počasí dnes20 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 9. května 2024  |  Svátek má Ctibor
Bez reklam

Žena z Brna chtěla močit před prodejnou. Neohrožená pracovnice jí polila záda a schytala za to pár ran

Brněnská pracovnice ve službách neměla dobrý pracovní den. Přes sklo prodejny viděla mladší ženu, která si stáhla kalhoty a zády k ní se chystala do podřepu, chtěla si prý odskočit. Neohrožená šedesátnice proto po delikventce hodila láhev s pitím a polila jí záda. Tím ovšem sokyni rozčílila. Ta prý okamžitě vběhla za ní a začala pracovnici přes desku stolu bít, přičemž způsobila škodu kolem třiceti tisíc korun.

Brněnské strážníky požádala ve čtvrtek odpoledne o pomoc při neobvyklém konfliktu žena, která pracuje ve službách v centru Brna. Ke vchodu do příslušné provozovny vedou krátké schody a zaměstnankyně prý přes sklo viděla ženu, která si stáhla kalhoty a zády k ní se chystala do podřepu.

Než stačila hlídka městské policie na místo dorazit, událo se toho velmi mnoho. Šesedátiletá pracovnice se pokusila ženu v podřepu vyhnat sama, sáhla tedy proto po plastové lahvi s pitím. Tato láhev byla do té doby odložená venku na parapetu. 

„Nezvanou návštěvnici pracovnice podle svých slov polila a zašla zpět do místnosti. Jenomže šestatřicetiletou ženu tím rozčílila a ta prý okamžitě vběhla za ní a šedesátnici údajně přes desku jejího pracovního stolu bila, až u toho shodila monitor, počítač i tiskárnu," sdělil mluvčí brněnských strážníků Jakub Ghanem

Mladší ženu strážníci zastihli ještě na ulici, a protože se odhadované škody pohybují okolo třiceti tisíc korun, předali ji jako důvodně podezřelou z trestného činu republikovým kolegům.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky Brno, policisté, žena z Brna, prodejna, napadení, škoda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Jistě všichni víme, kdo si dovoluje takto vystrkovat zadek na kterémkoliv místě ho napadne - naši lidé to nedělají, ale drzé etnikum skorio všude - NENECHME SE TO UŽ JEDNOU LÍBIT - TO UŽ DOSAHUJE VRCHOLU, CO SE DNES DĚJE!!! V Německu se bojí průvodčí vykonávat svoji práci kvůli útokům ze strany migrantů a u nás to již dosahuje také jisté míry strachu ze strany našich lidí - VLÁDO CO S TÍM UDĚLÁŠ???

Neděle, 28. dubna 2024, 10:12Odpovědět

Ludwig Puncochar

Doufám, že nemyslíte Ukrajince, už mám těch verbálních útoků na Ukrajince dost. Já osobně myslím, že to byla cigánka.

Pondělí, 29. dubna 2024, 08:52Odpovědět

Žena z Brna chtěla močit před prodejnou. Neohrožená pracovnice jí polila záda a schytala za to pár ran  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.