Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Strážníci asistovali ženě z Brna, která v popelnici hledala prsten

Nepříjemné okamžiky si zažila žena z Brna, která při vyhazování smetí ztratila cenný šperk. Společně s odpadky jí do popelnice spadl prsten s drahokamem. Na pomoc s hledáním přišla bezmocné nešťastnici hlídka městských policistů s ochrannými rukavicemi.

Vzácný šperk ztratila sedmačtyřicetiletá žena v centru moravské metropole. Prsten s drahokamem jí nedopatřením sklouzl z ruky a spadl přímo do nádoby na smetí. Protože byla popelnice dobře zabezpečená, bylo nad ženiny síly vylovit šperk bez cizí pomoci. Obrátila se proto na nedalekou hlídku městských policistů.

„Strážníci nejprve usilovně pátrali po správci, který by dokázal v tuto pozdní hodinu důkladně jištěný odpadkový koš otevřít. Jejich úsilí se naštěstí vyplatilo a po několika telefonátech konečně kontaktovali osobu, která jim k němu poskytla klíč," popsala mluvčí brněnských strážníků Markéta Skřivánková.

Žena si tak od městských policistů vzala ochranné rukavice a vrhla se do přehrabování odpadu. „Po chvíli pátrání tak bezmoc vystřídala nefalšovaná radost, když žena svůj prsten skutečně našla. Ještě před odchodem strážníkům za jejich pomoc s úlevou děkovala," uvedla Skřivánková.

Hodnocení článku je 82 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Brno

Štítky strážníci, městská policie, ztráta

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Strážníci asistovali ženě z Brna, která v popelnici hledala prsten  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.