Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Středa 8. května 2024  |  Svátek má Statní svátek
Bez reklam

Policisté na jižní Moravě honili motorkáře. Připravili na něj lest

Honičku s nezodpovědným motorkářem mají za sebou dopravní policisté z jižní Moravy. Řidič terénního stroje bez registrační značky se hlídce pokusil uprchnout. Policisté si na něj ale připravili lest a zablokovali mu jízdu služebním vozidlem.

Předčasnou radost z podařeného úprku zažil motorkář, který se projížděl na Vyškovsku. Když se jej kvůli chybějící SPZ pokusili zkontrolovat policisté, muž na výzvy nezastavil a začal rychle ujíždět. I se svým strojem nakonec policii zmizel ve špatně přístupném terénu.

Hlídka se rozhodla na unikajícího motorkáře počkat na místě, kde jej poprvé spatřila. „A po chvilce se na ně nakonec usmálo štěstí. To nic netušící hříšník totiž projel kolem nich, kdy jej tak hlídka raději zablokovala služebním vozem," řekl policejní mluvčí Petr Vala.

Při kontrole motorky policisté zjistili, že je terénní stroj sice registrovaný, ale na stanici technické kontroly nebyl už jedenáct let. Motorka neměla ani vhodné osvětlení a směrová světla. „Nyní tak bude muset šofér sáhnout hluboko do peněženky, neboť za všechny vyjmenované přestupky mu ve správním řízení hrozí velmi tučná pokuta, počítat ale musí i se zákazem řízení," uvedl Vala.

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky doprava, policie, motorky, Jihomoravský kraj, okres Vyškov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Martin Hájek

Akorát si udělali ostudu. Stavět crosku. No a on je vůl, že se nechal chytit. Asi toliko. Jsou tady jiní hříšníci. Ožralí a feťáci. A oni řeší croskaře. Ach jo. Kde to žiju?

Úterý, 5. července 2022, 12:23Odpovědět

Diskutér T.

"Jen tak na ně" - souhlas - více takových kontrol a bylo by méně nehod!

Čtvrtek, 30. června 2022, 11:31Odpovědět

Policisté na jižní Moravě honili motorkáře. Připravili na něj lest  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.