Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Cizinec zaútočil na brněnského taxikáře kebabem

Špinavý, naštvaný, ale bez zranění skončil brněnský taxikář po útoku čtyřiadvacetiletého cizince, který na šoféra naházel kebab a chystal se přejít k fyzickému ataku. K souboji dvou mužů ale nakonec nedošlo, protože rozmíšku hned v zárodku ukončila městská policie.

Celý spor začal zdánlivě nevinně. Cizinec s partou tří kamarádů nasedl do taxíku. V žádném případě se ale nejednalo o poklidnou jízdu. Taxíkářovi vadilo, že klienti zapomněli na slušné vychování a všechny z vozu vykázal. Jenže s tím se nehodlal výbojný cizinec smířit, a tak došlo ke kuriózní situaci. Všemu přihlíželi v Benešově ulici i strážníci, kteří přišli zrovna ve chvíli, kdy turista zasypával taxikáře masem a zeleninou.

Cizinec právě házel po taxikáři kebabem a snažil se ho napadnout pěstmi. Jakmile mladík uviděl blížící se hlídku městské policie, dal se hned na útěk po schodišti do Josefské ulice. Hlídka ho však brzy dostihla, a protože se ani po použití donucovacích prostředků nezklidnil, musela ho spoutat,“ popsal konflikt mluvčí Městské policie Brno Pavel Šoba.

Strážce zákona následně zajímalo, proč se vůbec pře odehrála a nechali si vylíčit verzi od obou účastníků. „Řidič strážníkům řekl, že muže i jeho tři známé naložil u hlavního nádraží, ale protože se prý ve vozidle choval hrubě, už po pár metrech zastavil, a přiměl osádku vystoupit. Rozčílení z předčasného ukončení jízdy následně po svém vyjádřil i cizinec. Celá událost se nakonec obešla bez zranění i škod na majetku. Podezření z přestupku proti občanskému soužití a veřejnému pořádku dořeší správní orgán,“ dodal Šoba.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto MoiraKaram/Pixabay.com

Štítky Brno, Strážníci, kebab, Cizinec, obecní policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

To by si tak mohli naši lidé zkusit v Taxi v Rakousku - to by byla tučná pokuta a vyhoštění - to tu máme natahanou bandu nevychovanců a lenochů - hezky zametat Brno a ono by je to brzy přešlo házet jejich žvancem po našich slušných lidech....

Úterý, 25. ledna 2022, 09:52Odpovědět

Cizinec zaútočil na brněnského taxikáře kebabem  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.