Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Muž v Brně donesl do restaurace batoh plný platebních karet. Přivlastnil si je zloděj

Večerní návštěva brněnské restaurace se nevyplatila třicetiletému muži. Poté, co se do zařízení společně s kolegy ze zaměstnání dorazil odreagovat, totiž přišel o batoh s šesti platebními kartami. Zavazadlo s penězi i doklady si odnesl neznámý muž.

Třicetiletý Brňan se společně s přáteli nejprve posadil k barovému pultu, poté si přesedli na lepší místo. Právě při té příležitosti ale zapomněl na svůj batoh s cenným obsahem. Zavazadla se obratně chopil neznámý muž, po kterém policisté pátrají již od prosince. Batoh nejprve prohledal a poté z podniku bez dlouhého rozmýšlení odnesl.

 „Kromě bezhotovostních platebních prostředků přišel muž rázem i o veškeré osobní doklady a nemalou finanční hotovost. Celková škoda prozatím dosahuje řádu několika tisíců korun,“ řekl mluvčí jihomoravských policistů, kteří o případu informovali dnes, Petr Vala.

Na videozáznamech z podniku je patrné, jak neznámý muž s cizím zavazadlem manipuluje. Policisty zajímají také výpovědi jeho spolusedících, kteří by k případu mohli mít co říci. „Pokud kohokoliv na záznamu poznáváte, volejte tísňovou linku 158,“ dodal Vala.

Hodnocení článku je 62 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky pátrání, podezřelý, krádež, policie, Brno, batoh, restaurace, platební karta

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž v Brně donesl do restaurace batoh plný platebních karet. Přivlastnil si je zloděj  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.