Počasí dnes24 °C, zítra15 °C
Pondělí 6. května 2024  |  Svátek má Radoslav
Bez reklam

VIDEO: Policisté hledají fanoušky Komety. Byli svědky výtržnictví při zápase s Olomoucí

Policie pátrá po muži a ženě ze sektoru fanoušků hokejového klubu Kometa Brno. Olomoučtí policisté vyšetřují případ výtržnictví, ke kterému došlo během hokejového zápasu v únoru. Dvojice zachycená na videu by mohla pomoci s objasněním tohoto případu.

Olomoučtí policisté prověřují přečin výtržnictví, kterého se dopustila skupina fanoušků hokejového klubu HC Kometa Brno. Na zápase v olomouckém zimním stadionu 23. února přerušili zápas pyrotechnikou.

S objasněním prověřovaného přečinu by mohli významně pomoci muž a žena, které na tribuně stadionu kolem šesté hodiny večerní zachytila bezpečnostní kamera v kotli Komety. Policisté oba žádají, aby se jim přihlásili.

Olomouc zakázala Komeťákům bubny, vlajky a choreo. Fanoušci Mory chystají solidární protest

Základní část extraligy vrcholí a brněnskou Kometu čeká v pátek 23. února derby na ledě Olomouce. Olomoucký hokejový klub na svém webu informoval o tom, že vzhledem k událostem, které se odehrály během posledního domácího utkání proti HC Kometa...

„Zároveň se obracíme na veřejnost, pokud muže nebo ženu poznáváte, nebo znáte jejich místo pobytu nebo pohybu, kontaktujte prosím linku 158. Případně se můžete obrátit na policisty obvodního oddělení Olomouc 1 na tel. 974 766 651,“ uvedl policejní Bohumil Malášek.

Olomoucký hokejový klub na únorový zápas s Kometou Brno předem zakázal vstup do stadionu s fanouškovským předměty. „Vzhledem k událostem, které se odehrály během posledního domácího utkání proti HC Kometa Brno, například ničení vybavení zimního stadionu, nebudou fanoušci Komety Brno vpuštěni do zimního stadionu s choreem, bubny, megafony, vlajkami a dalšími (ne)fanouškovskými předměty, u nichž hrozí, že by byly použity i k výtržnostem,“ psali před zápasem zástupci HC Olomouc na svém webu.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky HC Kometa Brno, HC Olomouc, PČR, policie, fanoušci, výtržnictví, pátrání, Brno, Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Policisté hledají fanoušky Komety. Byli svědky výtržnictví při zápase s Olomoucí  |  Hokej  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.