Počasí dnes23 °C, zítra25 °C
Neděle 26. května 2024  |  Svátek má Filip
Bez reklam

VIDEO: Nešťastný muž chtěl v Bohunicích ukončit svůj život skokem ze sedmého patra, život mu zachránila zásahová jednotka

V neděli téměř došlo v Bohunicích k velkému neštěstí. Policisté museli zasahovat v sedmém patře panelového domu, kam je zavolala manželka muže, který chtěl ukončit svůj život. Přichystanou seskokovou matraci nakonec nebylo nutné použít, zásahové jednotce se podařilo muži ve skoku zabránit a zachránit mu tak život.

Nedělní podvečer se pro ženu z Bohunic i policisty stal dnem, na který dlouho nezapomenou. Nešťastná žena zavolala na tísňovou linku s obavou, že si její muž chce ublížit, což jí napsal ve zprávě. Policisté rychle přijeli k panelovému domu, kde se v sedmém patře skutečně schylovalo k neštěstí.

Policisté obsadili všechny únikové cesty a hasiči připravili dole pod bytem záchrannou seskokovou matraci. Policie dlouho s mužem vyjednávala, ten byl ale o svém činu přesvědčen a vyjednávání s ním se začalo zdát neúspěšné. Specialisté zásahové jednotky se proto násilně dostali do bytu a muže, který se chystal ukončit svůj život na poslední chvíli zachránili. 

„Jedna skupina přes dveře bytu a druhá současně slaněním přes střechu domu. Překvapený muž skončil v moci policistů, kteří jej následně předali zdravotníkům." popsal náročnou akci mluvčí policie David Chaloupka.


 

Hodnocení článku je 56 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky Policie, Brno, hasiči, záchrana, zásah, zásahová jednotka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Nešťastný muž chtěl v Bohunicích ukončit svůj život skokem ze sedmého patra, život mu zachránila zásahová jednotka  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.