Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

VIDEO: Sprejer se šel vyřádit k brněnskému obchodnímu centru, natočila ho kamera

Neznámý sprejer se vydal do ulic Brna vyjádřit své umělecké schopnosti. Ty však nebyly nijak výjimečné a místo zdařilého díla nechal za sebou umělec na slovo vzatý jenom nevzhledné čmáranice a obrovskou škodu. Policie teď po mladíkovi, kterého velmi zdařile zachytily bezpečnostní kamery, pátrá stejně jako po klíčové svědkyni.

Koncem srpna si udělal výpravu do ulic Brna prozatím neznámý vandal. Ten měl dozajista nezměrnou chuť se umělecky vyjádřit, vybral si k tomu však naprosto nevhodné místo. K budově obchodního domu přišel vybavený fixem a sprejem, kterými začal čmárat po fasádě, nosném sloupu, reklamním nápise i zábradlí. Původním záměrem uměleckého díla ale způsobil škodu, kterou policie odhaduje na desetitisíce. Samozvanému umělci teď hrozí až jeden rok za mřížemi. K jeho smůle byla celá jeho performance natočená na bezpečnostní kameru, na které je vandal poměrně zdařile rozpoznatelný. 

„Jedná se o štíhlého muže zdánlivého věku kolem 20 let, který byl vysoký kolem 180 cm. Sprejer byl oblečený do černé košile s krátkým rukávem, oranžových šortek a bílých ponožek. Na zádech pak měl černý batoh s šedým nápisem.“ popisuje policejní mluvčí Petr Vala.

„V souvislosti s případem strážci zákona dále pátrají i po klíčové svědkyni. Ta se v době činu nacházela v jeho bezprostřední blízkosti, kdy by svou případnou svědeckou výpovědí mohla zásadním způsobem přispět k jeho objasnění.“ dodává Petr Vala.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pčr

Štítky sprejer, policie, pátrání, škoda, graffiti, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Sprejer se šel vyřádit k brněnskému obchodnímu centru, natočila ho kamera  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.