Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Muž si před obchoďákem v Brně uvázal dva pejsky. Zloději mu je ukradli

Dramatické chvíle při hledání svých dvou pejsků zažil minulý týden v pátek sedmapadesátiletý muž z Brna. Své dva Jack Russel teriéry uvázal před hypermarketem v Tkalcovské ulici a šel do obchodu. Když se z nákupu vrátil, psi na místě nebyli.

Přivolaní strážníci potkali u obchodu mužovu manželku, která jim ukázala směr, kam se měl její muž vydal psy hledat. Svědci mu totiž řekli, že dva hnědobílé pejsky odvázali dva muži a odešli s nimi k řece.

Strážníci se vydali v jeho stopách a pátrajícího majitele našli nedaleko. Psi však nikde. Trojice tak společně prozkoumávala okolí, až strážníci uviděli dva mladíky s hnědobílými teriéry.  Sedmadvacetiletý muž a jeho o tři roky mladší kamarád hlídce řekli, že psy našli volně pobíhající na břehu řeky.

„Majitel psů okamžitě poznal své ztracené mazlíčky a také si všiml, že oběma chybí známky na obojcích a vodítka jsou poškozená. Nález jedné ze známek ohlásila všímavá žena na linku 156 ještě ten večer. Případem se bude zabývat státní policie pro podezření z trestného činu," uzavřela mluvčí strážníků Tereza Kadrnožková.

Autoři | Foto pixabay.com | Zdroj MP Brno

Štítky zloději, Brno, uvázaní psi, Jack Russel. Tkalcovská, pes, John Russell

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž si před obchoďákem v Brně uvázal dva pejsky. Zloději mu je ukradli  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.