Počasí dnes15 °C, zítra16 °C
Neděle 27. října 2024  |  Svátek má Šarlota / Zoe
Bez reklam

Potravináři podruhé v tomto měsíci zavřeli brněnskou restauraci. Povalovaly se tam mrtvé myši

Brněnskou restauraci Gingilla Diner & Pub potravináři už podruhé v tomto měsíci uzavřeli kvůli špatným hygienickým podmínkám. Inspektoři našli myší trus i mrtvé hlodavce pod pracovními stoly. Opakovaná kontrola tedy pro provozovatele nedopadla vůbec dobře.

Pracovníci Státní zemědělské a potravinářské inspekce našli při kontrole v brněnské restauraci Gingilla Diner&Pub myší trus a mrtvé hlodavce přímo pod pracovními stoly personálu. Restauraci inspektoři s ohledem na nepřijatelné hygienické podmínky okamžitě uzavřeli v pátek 25. října.

Není tomu ani měsíc, co restaurace musela být uzavřena ze stejného důvodu. V takových případech platí, že po odstranění zjištěných nedostatků inspektoři provádějí opakovanou kontrolu. Ta přitom nedopadla vůbec dobře.

Plíseň, myší trus a mrtví hlodavci v kuchyni. Inspektoři zavřeli restauraci v centru Brna

Pracovníci Státní zemědělské a potravinářské inspekce našli při úřední kontrole v restauraci Gingilla Diner&Pub v centru Brna myší trus a mrtvé hlodavce přímo pod pracovními stoly personálu. Restauraci inspektoři s ohledem na nepřijatelné hygienické...

„Byly viditelné stopy po působení a výskytu hlodavců. V provozovně se vyskytoval trus hlodavců a také jejich mrtvá těla,“ uvedli inspektoři na webu Potraviny na pranýři, kde také zveřejnili fotky z místa.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto se svolením webu Potraviny na pranýři

Štítky restaurace, hlodavci, trus, inspekce, Gingilla Diner&Pub, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Potravináři podruhé v tomto měsíci zavřeli brněnskou restauraci. Povalovaly se tam mrtvé myši  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.