Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jedinou jistotou je permanentní změna, ale lidem se u nás líbí, říká jednatel brněnské Authentica Group Martin Hasilík

PR článek

V červnu minulého roku se přestěhovali z areálu staré Zbrojovky do zbrusu nových vlastních budov na Vídeňské ulici, protože stávající prostory už nestačily. Authentica Group neustále roste. Spolu s novými zakázkami rozšiřuje i své aktivity a portfolio služeb, které dokáže svým zákazníkům, především z maloobchodu a e-commerce, nabídnout.

Čím se vlastně Authentica zabývá?
Vloni jsme spojili všechny naše aktivity pod jednu značku – Authentica Group. Zahrnuje původní Authenticu, předního českého designéra a výrobce reklamních nosičů, stojanů a instalací do maloobchodních prodejen. Dále jedno z největších fulfillmentových center u nás, které zajišťuje veškerý logistický servis pro zákazníky e-shopů a distribuci zboží do prodejen, GRD servis – jednu z největších moravských kartonážek a dvě chráněné dílny, které nám s náročnými realizacemi i kompletacemi pomáhají.

Neděsí Váš výrok, že jedinou jistotou je permanentní změna, potenciální zájemce o práci u vás?
Samozřejmě je třeba to brát s nadsázkou. Chci tím říct, že naše práce je velmi pestrá a proměnlivá, a tedy rozhodně není nudná. Naši zákazníci mají rozličná přání, požadavky i sezónní výkyvy a my se snažíme vyjít jim vstříc a odvést perfektní práci. 
K našim zaměstnancům jsme ale stoprocentně féroví a vždy dodržíme, co slíbíme. Navíc se snažíme o individuální přístup a umožňujeme lidem, aby měli možnost co nejvýhodněji skloubit práci se soukromým životem.  

Můžete být konkrétnější?
Umožňujeme pružnou pracovní dobu, práci z domova nebo zkrácené úvazky. Trvale zlepšujeme pracovní prostředí. Přestěhovali jsme se proto i do nových prostor a průběžně je vylepšujeme, aby se u nás zaměstnanci cítili dobře. Zakládáme si na rodinné atmosféře. A jsme taky hrdí na celou řadu neformálních benefitů.

Jakých například?
Zaměstnanci mají k dispozici kvalitně zařízenou kuchyňku, kde si můžou po celý den ohřát nebo dokončit jídlo přinesené z domu nebo obchodu. Je tu mikrovlnná i elektrická trouba, gril, toustovač, odšťavňovač…Mají tu po celý den zdarma nápoje, čerstvé ovoce, zeleninu a další potraviny k snídani nebo rychlému občerstvení. A snažíme se vše brát od malých místních dodavatelů.

Zaslechl jsem i něco o „legendárních“ snídaních…
Ano, pořádáme je pravidelně každý pátek. Máme předem rozdělené skupinky, které snídani na dohodnuté téma připravují. Často si tak pochutnáme na opravdu úžasných kulinářských výtvorech. Ale nemluvme jen o jídle. Máme tu odpočinkovou zónu, posilovnu a plánujeme vytvořit i venkovní relaxační zónu, kde bude možné nejen posedět u kávy, ale v létě taky pracovat.

Kdo najde v Authentice uplatnění? 
Prakticky kdokoliv, kdo má chuť pracovat a být součástí týmu, naší Authentické rodiny. Jak už jsem řekl na začátku, záběr našich aktivit je opravdu široký.  V týmech, které pracují přímo na návrzích a realizacích nových projektů pro zákazníky pak uvítáme lidi s týmovým duchem, kteří jsou samostatní, spolehliví a zvyklí dotahovat práci do konce. Také musí umět být tak trochu šéfy sami sobě. Hledáme asertivní lidi s úsměvem, kteří se nehroutí, když se nárazově nakupí práce, protože mezi našimi zákazníky jsou i firmy, jejichž byznys je výrazně sezónní. My tu sezónnost prožíváme s nimi a víme, že jsou závislí na dodržení termínů zakázek.

Jaké konkrétní profese aktuálně Authentica Group poptává?
Teď hledáme hlavně manuálně zručné lidi pro nejrůznější kompletace a montáže, a nemusí to být jen muži. Poohlížíme se také po tiskařích a hezkou práci u nás najde šikovný truhlář nebo stolař, který se s našimi zakázkami může podívat do celé Evropy. 

Přehled aktuálně poptávaných pracovních pozic najdete ZDE.

Kontaktní formulář Authentica

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Authentica, Práce, Zaměstnání, Nábor, jídlo, snídaně, Evropa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jedinou jistotou je permanentní změna, ale lidem se u nás líbí, říká jednatel brněnské Authentica Group Martin Hasilík  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.