Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Den otců i večer pro dospělé, VIDA! centrum láká na červnový program

Postupné rozvolňování opatření umožňuje obnovení oblíbených zábavních a kulturních akcí pro děti i dospělé. Červnový program nabídne také brněnské vědecké VIDA! centrum, jež zve k účasti na večerní akci pro dospělé milovníky zábavy a vědy i na oslavu Dne otců.

V brněnském zábavním vědeckém parku VIDA! se v následujících dvou týdnech dveře netrhnou. Už posedmé dostanou v neděli 20. června tátové a dědečci platících dětí vstup zdarma ku příležitosti Den otců. Na programu bude zábava ve vnitřních i venkovních expozicích, v nichž nechybí vodní exponáty. „V Bastlírně na návštěvníky čeká vědecké vyrábění a v Labodílnách spousta pokusů zaměřených na počasí. Komu by to nestačilo, doporučuji ještě hru o penězích Moneybox nebo cestu za pokladem naší expozice s názvem Pevnost VIDArd,“ popsala chystaný program mluvčí VIDA! centra Hana Laudátová.

Večer pro dospělé

Další událost čeká milovníky vědy ve čtvrtek 24. června, kdy se uskuteční tradiční akce VIDA! After Dark, která zahrnuje večer speciálně připravený pro dospělé návštěvníky. Centrum si pro ně přichystá science show o boji ohně a vody, nasvícenou venkovní expozici a další vědecké zajímavosti. „Přijďte si také vyzkoušet různé vědecké paradoxy jako například Pythagorův pohár nebo Kleinovu láhev, seznámit se s rentgenovými snímky lidského těla se zaseknutými předměty nebo otestovat opilecké brýle i brýle simulující vliv extáze,“ pozvala návštěvníky koordinátorka programu Aneta Lokajová.

Program After Dark nabídne také drinky, originální fotokoutek a tematickou hudbu. Vstupenky je možné zakoupit na pokladně v průběhu večera nebo s předstihem na webových stránkách VIDA! centra.

Ohodnoť článek

Foto Archiv VIDA centrum

Štítky vida, centrum, věda, zábava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Den otců i večer pro dospělé, VIDA! centrum láká na červnový program  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.