Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Došly rohlíky a oheň byl na střeše. Agresivního zákazníka odvedli strážníci

Opilého muže, který o víkendu nakupoval v jednom z brněnských supermarketů, dopálily doběla vyprodané rohlíky. Kvůli chybějícímu pečivu vulgárně nadával prodavačce a své agresivní chování směřoval také k ostraze obchodu. Přijet si pro něj museli strážníci.

Když se devětatřicetiletý Brňan vydal o nedělním odpoledni na nákup do vinohradského supermarketu, nepočítal s tím, že na něj v regálech nezbydou žádné rohlíky. Při zjištění, že si o pečivu může nechat jenom zdát, se muž rozzuřil a začal vulgárně křičet na prodavačku, které nadával, že už mají zase vyprodáno.

Poté začal urážet také pracovníka ostrahy, do kterého navíc strčil dlaní. Zaměstnanci obchodu museli na agresivního muže zavolat městskou policii. Hlídka na nespokojeného zákazníka narazila u vchodu do prodejny, kde si na ní začal svůj vylévat svůj vztek. Strážníci navíc poznali, že v nedávné době požil alkohol.

„Hlídka si promluvila se svědky a z jejich tvrzení usoudila, že je dotyčný podezřelý z přestupku proti občanskému soužití. Případ proto předala k dořešení správnímu orgánu a rozčíleného muže vyprovodila z obchodu," uvedla mluvčí brněnských strážníků Markéta Skřivánková.

Hodnocení článku je 38 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Flickr.com

Štítky rohlík, pečivo, opilý, supermarket, obchod, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Došly rohlíky a oheň byl na střeše. Agresivního zákazníka odvedli strážníci  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.