Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Brněnské basketbalistky chtějí pomoc třem statečným hochům

PR článek

Brněnské basketbalistky z BK Žabiny se rozhodly pomoci rodině chlapců Koláčkových. Založily stránku Pomáháme, kde vybírají peníze na pomoc rodině třem bratrům, kteří se narodili už na konci sedmého měsíce těhotenství.

BK Žabiny oslovil letitý partner Hotel Sladovna, který se dlouhodobě věnuje charitativní činnosti. Propojil klub s úžasnou a obdivuhodnou ženou, matkou tří postižených chlapců Koláčkových. Společně s přáteli založila organizaci Společnou cestou s námi z.ú., skrze kterou se snaží seznamovat veřejnost s fungováním rodiny tří veselých chlapců a jejich statečné maminky.

Projekt Pomáháme vznikl na podporu postižených trojčat Koláčkových???????? Pojďme společně vytvořit lepší svět pro tyto...

Zveřejnil(a) BK Žabiny Brno dne Úterý 20. října 2020

Trojčata se totiž narodila předčasně, a to již v 28.týdnu těhotenství. S tím se pojily mnohé problémy, bolesti a operace, které museli chlapečci za svůj život protrpět. Dnes už jsou to ale velcí kluci, bohužel však stále připoutáni ke speciálním vozíkům.

„I přes všechny útrapy jsou to tři veselí kluci, kteří nás chytli za srdce," říkají brněnské basketbalistky. Brněnské hráčky se tak rozhodly využít svého dosahu a vytvořily projekt Pomáháme, který si dává za cíl sehnat finanční pomoc rodině na náročnou péči o tři úžasné chlapce.

Pojďme společně vytvořit lepší svět pro kluky Koláčkovi.! 

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky bk žabiny, koláčkovi, chlapci, postižení, sbírka, basketbalista, rodina, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Brněnské basketbalistky chtějí pomoc třem statečným hochům  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.