Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Na Šámalově zemřel muž v bytě plném chemikálií. Policisté evakuovali dvě desítky lidí, situace je prý nebezpečná

Mrtvého muže a velké množství chemikálií nalezli dnes policisté v bytě v brněnské Šámalově ulici. Kvůli chemikáliím ulici uzavřeli a evakuovali z ní 25 lidí, situace se podle policie jeví jako nebezpečná. Na místě je pyrotechnik. Příčinu mužova úmrtí policie vyšetřuje. Potvrdil to mluvčí policie Bohumil Malášek.

Malášek řekl, že o muže měli obavy sousedé. „Byt jsme otevřeli, soused byl bohužel nalezený bez známek života s tím, že v tom bytě je spousta chemikálií," řekl Malášek. Informace od pyrotechnika na místě policie vyhodnocuje. „Jeví se to jako nebezpečné. Ulice Šámalová je pro pěší i dopravu uzavřena. Celkem 25 lidí z okolních dvou domů jsme z bezpečnostních důvodů evakuovali," uvedl mluvčí.

Na místo dorazila také chemická laboratoř hasičů. „Policie provádí pyrotechnický průzkum v bytě jednoho z domů, my jí asistujeme, máme na místě chemickou laboratoř. Evakuováno je 25 lidí z okolí," uvedl mluvčí hasičů Jaroslav Mikoška. Dodal, že pro místní přistavili autobus, ten ale zatím zůstal prázdný, protože evakuovaní se rozešli do okolí.

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto HZS JMK

Štítky šámalova, úmrtí, ulice, evakuace, chemikálie, policie, dům, laboratoř, Jaroslav Mikoška, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Šámalově zemřel muž v bytě plném chemikálií. Policisté evakuovali dvě desítky lidí, situace je prý nebezpečná  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.