Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Osmnáctiletý chlapec s děvčetem usnuli v rozjezdu a přejeli svou zastávku. Ze vzteku pak prokopl dveře

Štědrý den jako svátek klidu a míru? Své si o tom myslí osmnáctiletý mladík se stejně starou kamarádkou. Když 24. prosince zaspali v rozjezdu a přejeli svou zastávku, klidná a mírná reakce rozhodně nepřišla.

K incidentu došlo u zastávky v Ořešíně. Osmnáctiletého mladíka a stejně starou dívku zastihli strážníci na cestě do Jehnic. Dvojice totiž z místa činu utekla.

Mladý muž popsal, že s kamarádkou v autobuse usnuli a přejeli zastávku, na které chtěli vystupovat. Řidiči prý řekli, že by potřebovali odvézt zpět do centra a poté, co je odmítl, mu mladík údajně kopl do autobusu. Že by ale rozbil sklo, to odmítl.

„Pracovníci dopravního podniku mezitím zjistili, že způsobená škoda nepřesáhne 5000 korun a strážníci proto případ předali s podezřením na majetkový přestupek správnímu orgánu," uvedla mluvčí strážníků Tereza Kadrnožková.

Foto MP Brno

Štítky rozjezd, prokopnuté dveře, strážníci, Štědrý den, Jehnice, Ořešín

Osmnáctiletý chlapec s děvčetem usnuli v rozjezdu a přejeli svou zastávku. Ze vzteku pak prokopl dveře  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.