Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Zahajuje výstava fotografií v Café Flexaret - podpoří dobrou věc

Krásné fotografie autorů Richarda Procházky a Jiřího Pařízka jsou hlavními hvězdami nové prodejní výstavy, kterou od zítra můžete navštívit v Café Flexaret v Kopečné ulici v Brně. Pokud si zakoupíte jakoukoli vystavenou fotografii, přispěje tím na Středisko výchovné péče v brněnských Pisárkách.

Černobílé fotografie budou měsíc zdobit stěny stylové kavárny a za tisíc korun si je mohou hosté přinést domů ve formátu 20 x 30 cm. Pokud nestihnete výstavu navštívit, můžete si objednat fotografie na webu vystava.artishock.cz. Přispět je také možné přímo bez nákupu a to na bankovní účet číslo 4210100008/6800.

Jak si organizátoři vybrali právě Středisko výchovné péče v Pisárkách? “Ne každý má to štěstí prožít složité období dospívání ve fungující rodině, která mu zajistí podporu, lásku a klidný start do samostatného života. Středisko výchovné péče hledá cestu, jak v takových situacích účinně pomoci,” osvětlují důvody  organizátoři.

Prodejní výstava FOTOGRAFIE PROCHÁZKA / PAŘÍZEK

Café Flexaret
25. 9. - 25. 10. 2014
vystava.artishock.cz

Jiří Pařízek

Vystudovaný reprodukční grafik. Fotografuje od roku 1998. Profesionálně od roku 2005. Analogově i digitálně. Černobíle i barevně. Člen fotospolku Fstop. Spolumajitel brněnského grafického studia.

Richard Procházka

Fotografie je pro něj druhem komunikace s tichou a samozřejmou existencí „neživého“ okolí, šeptáním do vrby, možností zaklít světlem do filmu prostý oka mžik. Fotí převážně nalezená „zátiší“ – s věcmi, krajinou či lidmi.

Štítky výstava, charita, café, kavárna, fotografie, flexaret, Jiří Pařízek, richard procházka, Pisárky, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zahajuje výstava fotografií v Café Flexaret - podpoří dobrou věc  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.