Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Kam o víkendu na jižní Moravě? Na dlabání dýní a hororovou show

Poslední říjnový víkend s sebou přináší déšť a studené počasí. I tak se ale dá podniknout spousta věcí. Brněnská Drbna pro vás přináší pravidelnou várku tipů, kde čas strávit. Můžete si třeba vydlabat dýni v brněnské zoo, zajít si na pořádný burger s řemeslným pivem, navštívit hororovou show nebo si projít zahradu brněnské vily.

Halloween v zoo

Pro návštěvníky brněnské zoo v Bystrci je na sobotu připravený hallowenský program. Zoo nabízí zdarma dýně k vydlabání a možnost zúčastnit se soutěže o nejlepší dýni nebo o nejlepší masku v kategoriích děti i dospělí. V areálu si návštěvníci projdou strašidelnou vzdělávací stezku a seznámí se s věštkyní a kouzelníkem. Na programu je také komentované krmení celkem devíti zvířat se strašidelnou tematikou.


Foto: Zoo Brno
sobota 28. října
bližší info

Na burger a řemeslné pivo

Hostinec Osmec v centru Brna láká milovníky kvaltních hamburgerů na gastro akci Burger weekend. Návštěvníci si vyberou ze speciální víkendové nabídky, ve které je kromě hamburgerů také tresková pochoutka Fish-O-Fillet. Součástí hostince je také pivovar EFI, který mimo klasickou desítku a dvanáctku nabízí také spoustu speciálů, jako je American IPA nebo Sascadian Dark Ale.

Foto: Hostinec Osmec

pátek 27. října-neděle 29. října
bližší info

Hororová show se světovými umělci

Brno se drží strašidelné tematiky. Hororový Cirkus Ohana si připravil novou show. Interaktivní podívaná na motivy celosvětově oblíbeného seriálu Squid Game je plná drzého a drsného humoru. Show je přístupná dětem od dvanácti let. V představení vystoupí evropští a asijští umělci, návštěvníci se mohou těšit třeba na mongolskou vzdušnou akrobatku, punkové žongléry, vodní akrobatickou show, hadího muže nebo šíleného klauna. 


Foto: Ohana Horror Cirkus

pátek 27. října-neděle 29. října a středa 1. listopadu
bližší info

Zahrada vily Stiassni

V neděli provede zahradník vily Stiassni návštěvníky rozlehlým areálem v celkem třech prohlídkách. Procházka potrvá hodinu, první startuje ve tři hodiny odpoledne. Zahradník poreferuje o historii zahrady, její aktuální podobě a údržbě a o plánech do budoucna. Vstupenky je lepší koupit si předem.


Foto: Kudy z nudy

neděle 29. října
bližší info

Hodnocení článku je 34 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Hostinec Osmec, Kudy z nudy, Zoo Brno, Ohana Horror Cirkus

Štítky Brno, jižní Morava, akce, kultura, děti, halloween, události, program, tipy, víkend

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kam o víkendu na jižní Moravě? Na dlabání dýní a hororovou show  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.