Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Sting do Slavkova znovu nepřijede, koncert už potřetí odložil

Čeští fanoušci se ani letos nedočkají vystoupení britského hudebníka Stinga, který měl koncertovat 25. července ve Slavkově u Brna. Pořadatelé přesunuli termín na příští rok. Celkem se koncert slavného zpěváka odložil již potřetí. Důvodem je stejně jako loni pandemie covidu.

Mnohonásobný držitel ceny Grammy zahraje v zámecké zahradě příští rok 31. července. Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti, informovali pořadatelé. Koncert si měli lidé užít původně už předloni, ale Sting byl tehdy nemocný. Další dva se pak neuskutečnily z důvodu covidové pandemie. 

Slavkovská zámecká zahrada měla být jednou ze zastávek prodlouženého turné s koncertním programem My Songs. Pořadatelé návštěvníkům slibovali dynamickou show se zaměřením na nejoblíbenější skladby devětašedesátiletého hudebníka z celé jeho kariéry. Vystoupit měli také Vojtěch Dyk s B-Side Bandem a Lenka Nová.

Sting prostřednictvím facebookového profilu svým fandům vzkázal, že se do České republiky moc těší a že se nemůže koncertu dočkat. Zároveň se lidem omluvil za komplikace a ujistil je, že zakoupené lístky zůstávají platné.

Ohodnoť článek

Foto FB Sting

Štítky Sting, Hudba, koncert, Slavkov, Brněnsko, Slavkov u Brna, Vojtěch Dyk, Lenka Nová, Grammy Award, B-Side Band, Česko, zámecký park, pandemie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sting do Slavkova znovu nepřijede, koncert už potřetí odložil  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.