Počasí dnes6 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

TIPY NA TÝDEN: Balkánské rytmy na Špilberku, chytrý kvíz, Scalní letňák a večírky v Trojce

Léto už nám vkročilo do dveří a my bychom měli nabrat tu správnou prázdninovou atmosféru. Brno už od pondělí nabízí výběr mezi večírky, letními kiny, chytrými kvízy a také spousty dalších událostí.

Léto už začalo a s ním i pravidelné večírky na nádvoří v kavárně Tro3jka. EAC a jejich hosté chystají v centru Brna pod širým nebem každých 14 dní uspořádat pořádnou party pro všechny, kdo už cítí ty správné letní vibrace v atmosféře. Pečlivě vybrané hudební delikatesy vám pořadatelé naservírují už zítra, v pondělí 29. června od 16. hodin.

V úterý se mohou všichni filmoví nadšenci těšit také na již tradiční Scalní letňák. Filmové projekce Univerzitního kina Scala se jako vždy budou promítat v unikátním prostoru nádvoří Místodržitelského paláce. Vstupenka bude stát stovku a o zítřejší půl desáté se můžete těšit na film Tenkrát podruhé.

I ve středu se můžete do letního kina zastavit. Tentokrát si však s sebou vezměte krom popcornu i pořádnou porci pevných nervů, na plátně se totiž objeví věci, které by raději měly zůstat pod poklopcem. Kino Scala vám ve 21.30 totiž promítne poučný a zábavný i děsivý dokument V Síti.

Kdo by se raději bavil mezi svými přáteli v pohodové atmosféře, může se vydat do baru Game Over, kde u zlatavého moku může zkusit porovnat své vědomosti s ostatními týmy. Chytrý kvíz, který v sedm hodin začne, vám jistě rozproudí adrenalin v žilách.

Ve čtvrtek nás čekají balkánské rytmy známého dua MALALATA. Když vyšplháte na Špilberk, zažijete jedinečnou párty plnou veselých tónů. Balkan Bashavel jistě nemusíme představovat, portože to jsou ty správné letní viby.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Pavel Gadzbyl

Štítky Jultura, Brno, film, kvíz, koncert, party, Špilberk, nádvoří, Scala, Místodržitelský palác, letní kino

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TIPY NA TÝDEN:  Balkánské rytmy na Špilberku, chytrý kvíz, Scalní letňák a večírky v Trojce  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.